Staben

Thomas Thomasberg
Cheftræner

Thomas Thomasberg blev ansat forud for sæsonen 2018/19 som cheftræner i Randers FC, hvortil han blev hentet fra Hobro IK. Før det var han dog i 3, 5 år ansat som 1st team coach i Randers FC. Thomas Thomasberg har masser af erfaring fra topfodbold, både fra sin tid som aktiv i AaB og FC Midtjylland samt som cheftræner hos sidstnævnte klub, FC Hjørring og FC Fredericia.

Rasmus Bertelsen
Assistenttræner

Rasmus Bertelsen har været ansat i Randers FC siden 2009. Han har været cheftræner for U-truppen, U17-liga og U19-liga samt talentkoordinator.

I foråret 2017 blev han ansat som chefscout og analytiker. I efteråret blev han tilføjet Alka Superliga-holdets trænerteam som First Team Coach, og i januar 2018 trådte han til som fungerende cheftræner, inden han inden sæsonen 2018/19 blev ansat som assistenttræner.

 

Ralf Pedersen
Transitionstræner
Erik Boye
Målmandstræner
eb@randersfc.dk

Erik Boye begyndte som målmandstræner i Randers FC den 1. juli 2013 og er tidligere topmålmand for Vejle og AGF. På trænerfronten blev Erik Boye først målmandstræner i SønderjyskE og siden hen Vejle Boldklub Kolding, inden turen gik tilbage til Superligaen og Randers FC.

Tobias Elstrup
Fysisk træner
toe@randersfc.dk
Peter Elstrup
Talentchef og A+ træner
pe@randersfc.dk

Peter Elstrup har som talentchef ansvaret for klubbens udvikling af unge spillere. Som A-licensklub under DBU er Peter Elstrup tillige A+ træner med det overordnede ansvar for klubbens ungdomslandsholdsspillere.

Jonas N. Jensen
Fysioterapeut
jnj@randersfc.dk

Jonas N. Jensen er uddannet fysioterapeut. Han har erfaring fra både fitnessbranchen og sportsklubber, da han tidligere har været tilknyttet Skovbakken IK’s fodbold- og håndboldafdelinger.

Paulos Georgakatos
Fysioterapeut
pag@randersfc.dk

Paulos Georgakatos er uddannet fysioterapeut. Han har erfaring fra både fitnessbranchen og sportsklubber.

Peer Kam
Chefholdleder

Peer Kam har siden 2007/2008-sæsonen været holdleder i Randers FC, og står for de materielle forberedelser til den daglige træning samt klargøring til kampene på hjemmebane. Peer Kam har tillige kontakten til klubbens udstyrsleverandører.

Hans Kirkegaard
Holdleder

Hans Kirkegaard står for de daglige forberedelser til træningerne og varetager jobbet som holdleder på kampdage, når Randers FC spiller på hjemmebane, og ofte også, når Randers FC spiller på udebane.

Lars Pedersen
Holdleder

Lars Pedersen står for forberedelserne til udekampene, således at kamptøjet ligger klar, når spillerne ankommer til stadion. Til kampene på hjemmebane tager han imod udeholdet og er Randers FCs kontaktperson til udeholdet.

Torben Vildner Pedersen
Holdleder

Torben Vildner Pedersen er en del af holdleder-teamet og hjælper til med de opgaver, der skal løses. Han er også ofte med på kampdage, når Randers FC spiller på hjemme- eller udebane.

Maibritt Hauballe Schmücker
Holdleder

Maibritt Hauballe Schmücker er en del af holdleder-teamet og hjælper til med de opgaver, der skal løses. Hun er også ofte med på kampdage, når Randers FC spiller på hjemmebane.

Erik Jespersen
Chauffør/Rundviser

Erik Jespersen hjælper til i klubben og er samtidig chauffør for primært sundhedssektoren, samt i de tilfælde, hvor spillere og trænere skal transporteres til og fra lufthavne.

Peter Faunø
Læge

Peter Faunø har været tilknyttet Randers FC som læge siden 2003. Peter Faunø er ansat som overlæge ved Idrætsklinikken på Århus Sygehus med speciale i idræts- og knæskader. Peter Faunø har tidligere været læge for landsholdet i svømning.

Martin Nielsen
Læge

Martin er Randers FC’s holdlæge. Han er uddannet fra Københavns Universitet i 2013
Han specialiserer sig i øjeblikket til Ortopædkirurg og arbejder på sygehusene i Randers og i Aalborg. Martin har derudover forsket i hofte- og lyskeskader hos fodboldspillere