Hattrick af Høgh i U19-sejr over Helsingør

Getty Images

Tre omstillingsmål af Kasper Høgh var med til at sikre U19-divisionsholdet en 3-2-sejr over FC Helsingør.

Lørdag eftermiddag var Randers Freja FC’s ubesejrede U19-divisionshold i aktion for tiende gang i sæsonen, da det blev til en hjemmesejr på 3-2 over FC Helsingør.

Hjemmeholdet formåede til dels at sætte spillet i første halvleg, hvor der var masser af gode intentioner i det opbyggende spil. Et af fokuspunkterne op til kampen var dog også at få omstillingsspillet til at lykkes, og det må man sige, at det gjorde. To gange i første halvleg blev det endda omsat til mål – begge scoret af topscorer Kasper Høgh.

I anden halvlegs start blev et Randers-mål fejlagtigt annulleret, så der, da FC Helsingør reducerede på en standardsituation efter en times spil, igen kommer spænding om resultatet. Gæsterne arbejdede hårdt og pressede Randers-spillerne, der dog kom frem til flere gode muligheder. En af dem var ti minutter før tid, hvor Kasper Høgh endnu engang var på pletten og fik scoret sit og holdets tredje mål i kampen.

I de døende minutter fik FC Helsingør lidt tilfældigt scoret til 3-2, der blev slutresultatet.

Randers Freja FC topper rækken et point foran AB, der endda har spillet en kamp mere. Næste opgave er på lørdag ude mod FC Roskilde, der ligger nummer tre i tabellen.

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Getty Images