Godkendelse til 3500 tilskuere på Cepheus Park Randers

Så er der gode nyheder. Efter et godt samarbejde med Sundhedsmyndighederne, Rigspolitiet og Divisionsforeningen har vi fået godkendelse til at lukke 3500 personer ind på Cepheus Park Randers med mulighed for yderligere udvidelse. Det er lidt mere end en tredjedel af stadionkapaciteten, hvilket vi er rigtig glade for, men vi ser naturligvis frem til fuld kapacitet forhåbentlig i efteråret.

Sponsorer og sæsonkortholdere får i dag tilsendt en mail med det antal billetter, som de er berettiget til. Senere i dag åbner vi også for løssalg til den afgørende gruppekamp mod Esbjerg fB onsdag aften kl. 18:00. Løssalget foregår online på randersfc.dk. Der vil ikke være billetsalg ved billetlugerne onsdag aften.

Det er vigtigt at alle overholder de retningslinjer, som er udstukket, da det er betingelsen for, at vi igen kan åbne stadion for et større antal tilskuere. Her er det særligt vigtigt at pointere, at folk husker at sidde ned på deres nummererede pladser i løbet af hele kampen. Det er dog tilladt at rejse sig og juble ved en scoring. Går man på toilet eller i salgsboden under kampen, skal man hurtigst muligt returnere og sætte sig på sin nummererede plads.

På forhånd tak.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle igen på Cepheus Park Randers.

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images