God stemning til sæsonkortholder-arrangement

Der var masser af godt humør, da Randers FC torsdag aften havde inviteret sæsonkortholdere i Thor Loungen på Cepheus Park Randers.

Her startede sæsonkortholderne med at indtage en stadionmenu bestående af en stadionplatte og en øl eller vand. Herefter holdt IT- og billetkoordinator Michael Møller Højfeldt oplæg om sæsonkortsabonnementløsningen, som omkring halvdelen af vores sæsonkortholdere allerede er skiftet over til.

 
Sæsonkortholderne fik helt eksklusivt en snigpremiere på den nye udebanetrøje, som Björn Kopplin kom forbi for at vise frem, og som får premiere til Superliga-sæsonens første kamp ude mod SønderjyskE.
 
Trænerteamet bestående af Thomas Thomasberg og Rasmus Bertelsen kiggede forbi og svarede på spørgsmål og fortalte om den kommende sæson. De to trænere takkede begge for den store opbakning, som er blevet givet og fortalte om den betydning, sæsonkortholdere har for en fodboldklub som Randers FC. Der var gode spørgsmål fra salen, som de begge svarede på med deres lune faconer, og der var i det hele taget en rigtig god stemning i loungen aftenen igennem.
 
Herefter var der mulighed for at tegne sæsonkortabonnement, og det var der en del udnyttede.
 
Vi takker alle for en hyggelig aften og glæder os til at se jer på Cepheus Park Randers i den kommende sæson! 
 
Vil du med til lignende arrangementer (og se Randers FC’s hjemmekampe), så kan du købe et sæsonkortabonnement fra 79 kroner på https://billet.randersfc.dk

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Randers FC