God kamptræning for Randers FC-reserver mod stærkt Viborg-mandskab

Der var kamp på kunstgræsbanen ved Cepheus Park Randers onsdag eftermiddag, da 1. divisions førerhold Viborg FF var på besøg. Gæsterne kom med hele arsenalet af spillere, mens Randers FC stillede med de spillere, som ikke har fået så mange spilleminutter og en masse unge talenter.

På Randers FC-holdet var der også en prøvespiller, nemlig den 22-årige højre back Henry Uzochokwu, der er på kontrakt i FC Midtjylland, og de seneste par sæsoner har været lejet ud til FC Fredericia.

De unge Randers FC-spillere blev matchet godt af et meget stærkt Viborg-mandskab, der fortjent tog sejren efter 2×45 minutter på det mål, som Davit Skhirtladze scorede efter 42 minutters spil.

– Det var en hård matchning mod et stærkt Viborg-mandskab. Især i 1. halvleg hang vi bagefter, og vi er heldige med ikke at være bagude med mere ved pausen. Vi viser fin moral i 2. halvleg, spiller bedre med og får bidt fra os. Men Viborg vinder fortjent i dag. Det var en fin matchning for os, at de stiller med et stærkt hold, da det giver god kamptræning for vores spillere, fortæller assistenttræner Rasmus Bertelsen, der står i spidsen for reserveholdet.

Kampfakta:
Randers FC – Viborg FF 0-1 (0-1)
0-1 Davit Skhirtladze (42.)

Startopstilling med ændringer undervejs.
Jonas Dakir – Henry Uzochokwu (81. Oliver Holm Schmidt – U19), Jesper Lauridsen (46. Christoffer Petersen – U19), Mikkel Brund – U19 (74. Christian Østergaard – U17), Oliver Bundgaard Kristensen – Tosin Kehinde (74. Karl Leth – U19), Mads Enggård – U17 (60. Jeppe Kudsk – U19), Mathias Nielsen, Filip Bundgaard Kristensen – U17 (60. Oliver Bjerrum Jensen – U19) – Bassala Sambou, Kasper Høgh (60. Nikola Mileusnic).

Skrevet af: Martin Albrechtsen