Fremragende kollektiv indsats bag U17-sejr i Haderslev

Lørdag eftermiddag gæstede Randers Freja FC’s U17-ligahold SønderjyskE, da det blev til en forrygende 4-1 sejr til kronjyderne. En fremragende kollektiv indsats fra start til slut grundlagde sejren i Haderslev.

Gæsterne fra Randers kom rigtig godt fra start og scorede allerede efter fire minutter, da Frederik Brandt Jørgensen blev spillet fri inde i feltet, hvorefter han iskoldt sparkede den fladt ind i det lange hjørne. 1-0 scoringen til de randrusianske U17-drenge genererede selvtillid og tro på tingene. Herefter styrede Randers Freja FC slagets gang i 1. halvleg både med og uden bold. Kronjyderne fik også skabt et par muligheder for at kunne score til 2-0, men det blev aldrig rigtig farligt, hvorfor randrusianerne kunne lunte til pause foran med 1-0 efter en kontrolleret indsats.

U17-holdet havde op til dagens kamp haft fokus på at komme stærkere ud fra pausen end ved de to forrige kampe i foråret. Den plan lykkedes holdet rigtig godt med i dag, og da der blot var spillet et minut af 2. halvleg, bragte Laurs Skjellerup Randers Freja FC foran med 2-0. Fra sin position i højre side af feltet sparkede Skjellerup bolden modsat over i det lange hjørne. Det var en smuk scoring, der nok engang gav fornyet energi og tro på tingene. 2-0 scoringen blev også startskuddet på en rigtig god randrusiansk periode helt frem til det 76. minut. Den gode spillemæssige periode blev tilmed krydret med en flot scoring, da Sebastian Beraque Rasmussen scorede til 3-0 for kronjyderne. Efter et godt løb med bolden i venstre side af banen, satte Sebastian sin direkte modstander af og hamrede bolden fladt over i det lange hjørne. Det var et rigtig flot mål. Herefter gik U17-drengene lidt ned i kadence, og SønderjyskE fik redueret i det 82. minut til 1-3 på en standardsituation. Alligevel var det gæsterne fra Randers som endte med at lukke og slukke, da Victor Msabaha i overtiden scorede til hele 4-1, hvilket også blev kampens resultat til stor glæde for cheftræner Michael Ravn.

– Det er en kamp, hvor vi leverer en god kollektiv indsats alle mand. De dyder vi gerne vil kendes for i Randers, hårdt arbejde, sammenhold og styrke, dem leverede vi i dag. Vi gav den alt, hvad vi kunne i duelspillet og fik samtidigt sat noget sammen offensivt, som gjorde at vi fik scoret fire mål på udebane, hvilket vi er rigtig glade for, konstaterer Michael Ravn.

– Når vi leverer en kollektiv indsats som i dag, så kan vi udfordre alle hold i ligaen. Vi glæder os til at tage til Ikast på tirsdag og igen give den alt, hvad vi overhovedet har, fortæller Michael Ravn.

U17-holdet spiller tirsdag den 12-03 kl. 18:30 ude mod FC Midtjylland.

Kampfakta:
SønderjyskE – Randers Freja FC 1-4 (0-1)

0-1 Frederik Brandt Jørgensen (4.)
0-2 Laurs Skjellerup (46.)
0-3 Sebastian Beraque Rasmussen (76.)
1-3 Tobias Roesgård Hansen (82.)
1-4 Victor Msabaha (92.)

Startopstilling med ændringer undervejs:
Jonas Pilgaard Langballe, Viktor Frantsen, Oliver Holm Schmidt, Phillip Riewerts (56. Andreas Pisani Laugesen), Søren Holt Andersen, Sebastian Beraque Rasmussen, Frederik Brandt Jørgensen, Laurs Skjellerup, Jeppe Kudsk, Viktor Tøttrup Klith (56. Oliver Bjerrum Jensen), Karl Dreier Leth (83. Victor Msabaha)

 

Skrevet af: Martin Albrechtsen