Forplejning

I vores salgsboder kan du finde et godt udvalg til sulten og tørsten.

Vores mest populære er jo “Stadionplatten” – den store, lækre pølse med brød, som mange mener hører sig en fodboldkamp til. I Randers FC er vi heller ikke bange for at udmelde, at vi har en af de bedste pølser i 3F Superligaen!

Vi har i alt syv salgsboder på Cepheus Park Randers, hvoraf en er placeret i udebaneafsnittet. Det er næsten de samme varer, der går igen i alle boder.

Sodavand – 25 kroner
Fadøl – 45 kroner
5 stk fadøl – 200 kroner
Kaffe, the eller kakao – 25 kroner
Fransk hotdog – 30 kroner
Stadionplatte – 45 kroner
Fransk hotdog-menu (børnemenu) – 50 kroner
Randers FC-menu – 85 kroner
Krydret oksepølse – 30 kroner
Panini – 40 kroner
Haribo-slikposer – 20 kroner
Chokolade – 10 kroner
Chips – 20 kroner
Popcorn – 20 kroner

I ølhanerne er det Thor Pilsner og Thor Classic, der går igen i alle boder.

I boden ved Stemningsafsnittet på Top Rengøring-tribunen kan man dog  købe Blå Thor, som har et helt unikt omdømme i det randrusianske. Udover at være lidt stærkere end de normale Thor-øl, så er den fyldige, aromatiske og let bitre guldøl også internationalt hædret, da den er blevet bedømt med en guldmedalje i ølkonkurrence i Bruxelles.

Midt under Sparekassen Kronjylland-tribunen blev der i 2019 etableret en specialølbod, hvor der er et bredt udvalg til den, som gerne vil prøve noget andet end de mere end almindelige øl. Her kan man også købe Blå Thor, men herudover en række forskellige øl udvalgt i samarbejde med vores samarbejdspartner Royal Unibrew.

Du kan blandt andet købe sprøde, knasende snacks med krydret baconsmag i boderne. For hver solgt pose går der 1 krone til Randers FC Fonden

I forhold til betaling er de fleste af kasserne i boderne på Cepheus Park Randers kontantløse. I alle kasselinjer kan der betales med de gængse betalingskort og MobilePay – og i de boder, der tager kontanter er der tydeligt skiltet over boden. I “kontantlinjerne” er det altså også muligt at betale med betalingskort eller Mobilepay.