Flot U13-præstation og sejr i Aalborg

Arkivfoto

AaB – Randers Freja FC 0-2 (0-1)

Kampfakta:
0-1 Magnus Kahr
0-2 Victor Mikkelsen

Truppen:Gustav Søby, Malthe Henning, Viktor Kjær, Christoffer Hagens, Frede Bondi, Oskar Øfverlind, Benjamin Juul, Magnus Kahr, Alexander Petersen, Victor Mikkelsen, Malthe Wangsøe, Simon Rosenkilde, Laurits Pedersen og Casper Mogensen.

Det er en kamp vi sidder på fra start til slut. Drengene var tændte og koncentrerede kampen igennem, og det gjorde, at vi formåede at flytte bolden hurtigt og skabe overtag i spil og chancer.

Vi startede kampen godt og formåede at lægge et fint pres på AaB’s opspil, hvilket resulterede i bolderobringer fremme på deres halvdel, desværre formåede vi ikke at score trods det store overtag.
Magnus Kahr bragte os foran 0-1 midt i første halvleg på en retur på efter en afslutning fra Victor  Mikkelsen.
Det er fuldt fortjent, at vi kommer foran, og vi burde have været foran med mere, derfor var det også bittert, da dommeren i slutningen af halvlegen ser et straffespark til AaB,  som ingen andre kunne se.
Heldigvis for os, blev det ikke omsat til mål, og vi kunne gå til pausen foran 0-1.

Anden halvleg foregår som første, på vores præmisser, men igen brænder vi på oplagte muligheder, så der går længe inden vi fik lukket kampen. Det gjorde vi så i slutningen af kampen, hvor Victor Mikkelsen resolut sparkede bolden ind fra feltkanten.

Både kollektivt og relationel rammer vi et højt niveau, og drengene leverer en fremragende indsats.
Eneste ting som mangler, er at vi får scoret på vores muligheder, så disse kampe ikke ligger og balancerer længe, selvom vi har overtaget.

Nikolaj Feldborg Olesen, U13-cheftræner

 

Skrevet af: Claus Stenum Jensen