Flot comeback i 2-2-kamp mod Fredericia

Randers FC viste god moral, da de lyseblå kom tilbage sent i 2. halvleg efter at have været bagude med 0-2. Kampen sluttede 2-2. Frederik Lauenborg og Mikkel Kallesøe scorede Randers FC’s mål.

Tirsdag eftermiddag stod den på årets anden træningskamp for Randers FC. Denne gang var det et af topholdene fra NordicBet liga’en, FC Fredericia, som bød randrusianerne op til dans. Hjemmeholdet var uden Patrik Carlgren, Nicolai Poulsen, Jonas Bager, Mads Aaquist og Marvin Egho, der alle sad ude med småskader. Derfor var der bl.a. fuld spilletid til Jonas Dakir i målet.

Første halvleg bar præg af, at begge hold stod solidt på banen og lukkede godt af i bagkæderne. Selvom Randers FC var mest på bolden i indledningen af kampen, havde hjemmeholdet svært ved at skabe de helt store chancer. Skønt første havleg ikke var et chanceinferno, opstod der alligevel et par chancer til de lyseblå. I det 24. spilleminut serverede Tobias Damsgaard således bolden for fødderne af Mikael Boman på kanten af feltet. Den svenske targetman manglede dog skarpheden, og hans skud gik nogle meter over mål. To minutter senere var det Fredericia, som var på spil i det randrusianske felt. Her diskede Jonas Dakir op med en fremragende redning på et skud fra Fredericia-topscorer Christian Sørensen, som ellers ville have fået nettet til at blafre. Da kampen var 28. minutter var det Marcus Mølvadgaards tur til at forsøge sig. Et godt indlæg fra Björn Kopplin på højrekanten fandt vej til Mølvadgaard, som desværre fik sparket forbi mål i situationen. Derfor kunne de to mandskaber gå til pause ved stillingen 0-0 i en chancefattig 1. halvleg.

Anden halvleg var diametralt modsat af første halvleg. Her blev der nemlig skabt mange chancer i begge ender. Det var dog gæsterne fra Fredericia som kom på tavlen først. Efter 52. minutter fik de gulblusede fredericianere tilkendt et frispark på kanten af feltet. Victor Torp sparkede den på flot vis ind direkte på frispark, hvorfor gæsterne dermed kom foran med 0-1. Selvsamme Victor Torp fik minutter senere muligheden for at blive dobbelt målscorer, da han i feltet forsøgte at sparke bolden i fjerneste målhjørne. Han blev dog afvist af Jonas Dakir, der endnu engang diskede op med en flot redning. I det 56. spilleminut gik den dog ikke længere for Dakir og Randers FC, da Mathias Gertsen kom imellem Dakir og Erik Marxen og let kunne bringe gæsterne foran med 0-2.

Bare tre minutter senere svarede Randers FC tilbage. Damsgaard sendte indskiftede Emil Riis i dybden, som fandt Mølvadgaard, der fik afsluttet lige på Alexander Nybo i Fredericia-målet. Heldigvis fulgte Frederik Lauenborg op på returbolden, som han solidt fik sendt i nettet til 1-2 på en halvflugter. Reduceringen satte for alvor gang i den randrusianske offensiv. Vi skulle dog helt hen til kampens slutfase før, at kronjyderne igen viste tænder. I det 84. minut fik Johnny Thomsen sendt et indlæg ind i pandebrasken på Emil Riis. Desværre for Riis og Randers FC manglede afslutningen dog lidt kvalitet. To minutter senere viste U19-spilleren Tobias Klysner prøver på sit talent, da han efter at have modtaget en aflevering fra Mikkel Kallesøe, afdriblede tre mand og fik afsluttet på overliggeren. Randers FC nægtede dog at give op. I allersidste minut lykkedes det hjemmeholdet at udligne til 2-2. Johnny Thomsen sendte et glimrende indlæg til bagerste stolpe, hvor Mikkel Kallesøe kendte sin besøgelsestid og på forløsende vis scorede til slutresultatet 2-2.

Randers FC demonstrerede dermed god moral i årets anden træningskamp, da de leverede et flot comeback efter at have været bagude med to mål.

Startopstilling:
Jonas Dakir – Björn Kopplin, Kasper Enghardt, Erik Marxen, Kevin Conboy – Tobias Damsgaard, Frederik Lauenborg, Simon Graves, Saba Lobjanidze – Mikael Boman, Marcus Mølvadgaard

 

 

 

Skrevet af: Martin Albrechtsen