Fire kampe der kan rykke meget – Ta’ med Randers FC til Hobro!

Optimismen boblede på Viborgvej forud for denne sæson. Rasmus Bertelsen havde på fornemste vis guidet holdet ud af krisen og således sikret en ny sæson i landets bedste række. Kort efter tiltrådte Thomas Thomasberg, som i samråd med den nyudnævnte sportsdirektør Søren Pedersen fik sendt otte spillere videre, mens der også kom otte nye spillere i førsteholdstruppen.
Det var derfor et næsten helt nyt hold , som tørnede ud til første hjemmekamp mod Brøndby, hvor det desværre blev til et nederlag. Derefter fik holdet dog ændret nogle ting, og herefter blev det til ikke færre end 6 hjemmekampe i streg uden nederlag. Sideløbende med dette blev der også udrettet et mindre mirakel i Esbjerg, hvor vi fik kæmpet os tilbage fra 3-0 til 3-3 på 25 minutter. Det er dog ingen hemmelighed, at det kneb med at finde melodien på udebane.

Et lavpunkt var det, da vi på hjemmebane mod Esbjerg tabte 0-2, og dermed missede chancen for en Top 6-placering, da tv-pengene skulle uddeles. Heldigvis har spillerne dog udvist stor moral og trodsighed efterfølgende. I et af sæsonens vigtigste opgør vandt vi en stensikker 0-2-sejr i Aarhus, og i den sidste hjemmebanekamp spillede vi vores hidtil bedste kamp i sæsonen mod FC Nordsjælland.

Det er derfor med pil opad, at vi tager hul på de sidste fire kampe i 2018. Vi starter på lørdag i Hobro, og grundet den store jævnbyrdighed i Superligaen kan en sejr sende os langt op i tabellen. Vi håber derfor, at en masse randrusianere vil tage turen nordpå for at støtte holdet. Man kan med fordel køre med en af vores fanbusser. Dernæst venter et spændende hjemmebaneopgør, når vi får besøg af de forsvarende danske mestre fra FC Midtjylland. Og så slutter vi kalenderåret af med to opgør mod oprykkerne fra henholdsvis Vendsyssel FF og Vejle BK.

Jeg håber derfor, at byen vil bakke op omkring holdet og bidrage til, at vi forhåbentlig kan slutte godt af. I forlængelse af vores nye sæsonkortabonnement kan man sikre sig adgang til de sidste to hjemmebanekampe for blot 79 kroner i alt. Ydermere giver abonnementet også adgang til et eksklusivt arrangement på Cepheus Park Randers i en ellers fodboldfattig januar.

Køb billet til busturen eller hjemmekampene her

Daniel Svane, Fankoordinator

Skrevet af: Daniel Svane
Foto: Getty Images