Filip Bundgaard Kristensen udtaget til U16-landsholdet

15-årige Filip Bundgaard Kristensen er blevet udtaget til U16-landsholdet, der skal spille en mini-turnering i Tyrkiet fra den 24. november – 01. december.

Filip Bundgaard Kristensen, der til daglig spiller for Randers Freja FC’s U17-ligahold, er blevet udtaget til landsholdsturneringen i Tyrkiet efter at have gjort et godt indtryk ved en række landsholdssamlinger. Filip var for en måneds tid siden udtaget til en future-landsholdssamling i Nyborg, hvor han scorede to mål. Efterfølgende blev den offensive randrusianer på ny udtaget til en landsholdssamling for U16-landsholdet, hvor han igen scorede to mål, hvilket Peter Elstrup, talentchef i Randers FC, glæder sig over.

– Filip kan både assistere og score mål, idét han kan spille både 9’er og 10’er positionen. Han er meget direkte og beslutsom i sit spil. Selvom han stadig skal bygge på rent fysisk, har han gjort det rigtig godt og er fysisk modig, siger Peter Elstrup og fortsætter:

– Det er et cadeau til vores talentarbejde og til Filip, som med denne landsholdsudtagelse opnår international erfaring, og det er vi stolte af, udtaler Peter Elstrup.

Filip og U16-landsholdet spiller fra den 24. november – 01. december mod hhv. Portugal, Tyrkiet og Belgien.

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: Randers FC