Filip Bundgaard Kristensen på ungdomskontrakt i Randers FC

Randers FC har skrevet ungdomskontrakt med U17-holdets Filip Bundgaard Kristensen.

Et af Randers FC’s unge talenter har på sin 15-års fødselsdag skrevet under på en ungdomskontrakt. Filip Bundgaard Kristensen var U15-spiller i sidste sæson, men skal i den kommende sæson kæmpe med om pladserne på U17-ligaholdet.

Hans foretrukne position er som 10’er lige bag ved angriberen, hvor han med teknik, visioner og vindermentalitet har en fod med i meget af det offensive spil.

– Filip er en klog spiller, der er god til at finde og spille i mellemrummet foran modstandernes forsvar. Han har blik for sine medspillere, men er også god til at afslutte og lave mål med sit venstreben. Desuden har Filip lavet mange mål på direkte frispark, og han har også været en god server på frispark fra siden samt ved hjørnespark. Derudover har Filip fysisk mod, trods det at han via sin størrelse er en futurespiller, som er inde i en vækstspurt lige nu, fortæller Peter Elstrup, talentchef og ’Head of Coaching’ om Filip.

Filip Bundgaard Kristensen fik sin fodboldopdragelse i moderklubben Hornbæk SF, inden han kom ind til Randers Freja, og nu altså bliver kontraktspiller i Randers FC.

– Det er en drøm som går i opfyldelse for mig at tegne en kontrakt med Randers FC. Jeg synes, at jeg har arbejdet hårdt for at opnå en kontrakt, og nu er mit næste mål at kæmpe mig til at spille fast på U17ligaholdet i den kommende sæson, siger Filip Bundgaard Kristensen, der til daglig går på Randers Realskole, hvor han skal i 9. klasse efter sommerferien.

Som en lille bonusinfo kan det nævnes, at Filip er lillebror til Oliver Bundgaard Kristensen, der for nylig blev rykket op i Randers FC’s Superliga-trup.

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Randers FC