Mads Fenger forlader Randers FC til sommer

Der har været meget snak om Randers FC-anfører Mads Fengers fremtid. Nu er det sikkert, at den ikke er i Randers FC, men i stedet i svenske Hammarby, der har skrevet kontrakt med Fenger fra sommeren 2017.

Det bliver vemodigt, når sidste Alka Superliga-runde i denne sæson er færdigspillet. For der siger Randers FC farvel til Mads Fenger, der fra næste sæson spiller i svenske Hammarby.

Den nu 26-årige Mads Fenger kom til Randers FC fra Skovbakken som en lidt kvabset ynglingespiller, der ikke lignede en kommende Alka Superliga-profil. Det blev han, og han forlader ligaen som anfører og som den Randers FC-spiller med flest kampe for førsteholdet.

– Mads Fenger har gennemgået en fantastisk udvikling i Randers FC og er blevet en stor profil ikke bare i Randers FC, men i hele ligaen. Derfor er det også ærgerligt, at vores veje skilles til sommer, men sådan er fodbold-gamet engang imellem. Vi har været bekendt med Mads Fengers drøm om at komme til udlandet og prøve kræfter med en ny liga, og det har vi naturligvis stor forståelse for i Randers FC. Vi er helt sikre på, at Mads slutter godt af i klubben og ønsker ham derefter al held og lykke i fremtiden, lyder det fra sportschef Ole Nielsen.

For hovedpersonen selv har det ikke været nemt at skulle tage farvel (eller på gensyn) til hans arbejdshjem gennem de sidste mange år.

– Jeg har haft en fantastisk tid i Randers FC, og det har ikke været nemt at tage beslutningen om at forlade klubben. Men jeg vil prøve mig af et andet sted, og tiden er helt rigtig nu. Jeg vil dog give alt, hvad jeg har for at slutte godt af i forårssæsonen og være med til at få holdet så langt op i tabellen som muligt.

På mandag i Odense spiller Mads Fenger sin kamp nummer 250 for Randers FC. Noget han selvfølgelig vil blive hyldet for til næste Alka Superliga-kamp hjemme på BioNutria Park Randers fredag den 24. februar kl. 20.15.

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Getty