Få sat X’er i kalenderen til de næste runder

Det er endnu ikke afgjort, om Randers FC ender som 1’er eller 2’er i puljen. Det bliver først afgjort fredag aften, når kampene Vendsyssel-Randers FC og AaB-Hobro IK er færdigspillede.

Vi ved dog, at vi går videre til X-kampene (en slags Europa-semifinale) – og til dem er datoerne fastlagte.

De spilles nemlig hhv. søndag den 5. og 12. maj. Klokkeslættene er dog endnu ukendte, da det afhænger at tv-rettighedshavernes kampvalg.

Og i forhold til hjemmebane/udebane er det således:
– Slutter Randers FC som 1’er i den nuværende pulje, starter vi på udebane søndag den 5. maj – og spiller altså hjemme på Cepheus Park Randers søndag den 12. maj.
– Slutter Randers FC som 2’er i den nuværende pulje starter vi på hjemmebane søndag den 5 . maj mod lokalrivalerne fra AGF (som er blevet nummer 1 i den anden pulje) – og skal så efterfølgende til Aarhus søndag den 12. maj.

Skulle vi derefter gå hen og vinde semifinalen samlet, så venter der en finale om en plads i den europæiske playoff. Den første kamp i den finale spilles lørdag den 18. maj med returopgør mandag 27. maj. Vi slutter på Cepheus Park Randers, hvis vi har haft flere point end den pågældende modstander efter gruppespillet er færdig (altså efter 32. spillerunde).

Vinder vi den kamp, så venter en Europa playoff-finale mod Mesterskabsspillets nummer tre eller fire (afhængig af pokalfinalens resultat). Den kamp spilles på udebane fredag den 31. maj.

Vi opdaterer selvfølgelig med kamptidspunkter så hurtigt som muligt, når vi kender disse.

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images