Euforien er total: Fire sejre i streg

Randers FC viste igen, at vi er bedst i anden halvleg. Tre mål af henholdsvis Alhaji Kamara, Vito Hammershøy-Mistrati og André Rømer cementerede, at vi kunne tage den fjerde sejr i streg.  

Fredag aften skulle Randers FC forsøge at fortsætte den formidable sejrsstime i 3F Superligaens 12. runde, idet Vejle gæstede Cepheus Park Randers. Kronjyderne havde tre sejre i ryggen før dagens kamp og kunne derfor vinde fire i træk for første gang siden oktober 2019.

Ligesom den seneste kamp i Lyngby var første halvleg ikke noget at prale af. Igen havde Randers FC svært ved at fastholde kuglen og blev generelt presset relativt meget i bund. Dette betød også, at Vejle kunne sig foran i det 33. spilminut. Godt kombinationsspil sendte anfører Jacob Schoop gennem, der kunne finde det vejlensiske stortalent, Wahid Faghir, i det lille felt. Han formåede at vinkle bolden over det i lange hjørne, og så stod der 0-1 til gæsterne. Ikke just den start vi havde håbet, og i anden halvleg skulle der i særdeleshed andre boller på suppen.

Opskriften på bollerne blev skrevet af den vikarierende træner, Rasmus Bertelsen, som formentlig talte med store ord i pausen. Til gengæld blev de lavet, æltet og efterfølgende bagt af Alhaji Kamara, der lynhurtigt efter pausen kunne bringe balance i regnskabet. Marvin Egho vandt en hovedstødsduel langt oppe på modstanderens banehalvdel, som sendte Kamara afsted i dybden. Den brandvarme angriber afdriblede sin direkte modstander med en lækker skudfinte, hvorefter han placerede kuglen over i det lange hjørne. Dermed 1-1 på måltavlen, mens Kamara kan prale af sit fjerde mål i streg.

Dette bragte for alvor randrusianerne i spilhumør, og flere gange viste Mathias Greve, Björn Kopplin, Tosin Kehinde og co. prøver på deres offensive kunnen med hæl og tå. I det 65. spilminut får Tosin fumlet bolden med sig, smækkede bolden mod det lange hjørne og tvang Indy Groothuizen til en stor redning. På det efterfølgende hjørnespark smed Erik Marxen – på vanlig vis – bolden mod forreste stolpe i et pakket område, hvor vejlensernes målmand blot kunne halvbokse. Her dukkede indskiftede Vito Hammershøy-Mistrati op og fik pandet en føring ind til 2-1.

Blot fem minutter efter kunne Randers FC og de heldige fans, der havde fået adgang til stadion, juble igen. Et klodset straffespark på endnu et hjørnespark gav velspillende André Rømer chancen for at cementere sejren, og som tre gange før i denne sæson var han stensikker fra 11-meter-pletten. Dermed 3-1 og euforien var total.

Herefter stod der Randers FC på spillet, bolden og chancerne. På trods af dette blev det dog ikke til mere, men det var heldigvis heller ikke nødvendig. Dermed snuppede kronjyderne sin fjerde sejr i streg, og lægger sig med resultatet op på fjerdepladsen i 3F Superligaen før de resterende kampe i den aktulle runde.

Næste kamp foregår i Sydbank Pokalen, hvor Randers FC skal på udebanetur til Holstebro i ottendedelsfinalen. Dette opgør skydes i gang allerede på tirsdag d.15/12 kl. 19:00.

Kampfakta
Randers FC – Vejle 3-1 (0-1)
0-1 Wahid Faghir (18.)
1-1 Alhaji Kamara (46.)
2-1 Vito Hammershøy-Mistrati (65.)
3-1 André Rømer (70.)

Startopstilling med ændringer undervejs
Patrik Carlgren – Björn Kopplin, Simon Graves, Erik Marxen, Jesper Lauridsen – Tosin Kehinde (65. Tobias Klysner), André Rømer, Frederik Lauenborg (45. Vito Hammershøy-Mistrati), Mathias Greve (83. Mathias Nielsen) – Marvin Egho (65. Bassala Sambou), Alhaji Kamara (92. Filip Bundgaard Kristensen).

Skrevet af: Christian Bundgaard Larsen
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images