EU ERASMUS+

Som medlem af EFDN kan man som fodboldklub blive inviteret til at deltage i forskellige projekter og initiativer, hvor EFDN sikrer store dele af finansieringen via eksterne midler. EFDN arbejder tæt sammen med f.eks. UEFAs Foundation for Children som finansiel partner i CSR-projekter, der involverer børn.

EFDNs primære finansieringspartner er dog EU Erasmus+ programmer, der igennem årene har oparbejdet et tillidsfuldt kendskab til den måde, som EFDN håndterer CSR på gennem sine medlemsklubber. EU Erasmus+ har givet støtte til flere EFDN ledede CSR-projekter, og to af disse har Randers FCs deltagelse, henholdsvis ’Målet er Sundhed’ og ’TACBIS’.

Der er mange andre spændende CSR-projekter med involvering af EU Erasmus+ i EFDNs planlægningsfase, og qua den erfaring, som Randers FC efterhånden har oparbejdet, har klubben også opbygget en særdeles god relation til EU Erasmus+ og dets støttemuligheder.


Ernærings- og aktivitetsprojektet ’Målet er Sundhed’ er delvist finansieret af EU Erasmus+ og retter sig mod byens 6. klasser, der får tilbuddet om en anderledes undervisning i fornuftig ernæring og vigtigheden af fysisk aktivitet. Projektet forventes at starte i august 2021 afhængig af Covid-19 udviklingen

VERDENSMÅL