Et vemodigt farvel (eller på gensyn)

Efter knap fem år i Randers FC stopper U15-træner Tobias Bendixen, da han fortsætter trænerkarrieren i det norske.

For de fleste ansatte i Randers FC bliver klubben og fællesskabet som en ekstra familie. Det gælder også for 32-årige Tobias Bendixen, der efter knap fem år i klubben sætter kursen mod Norge, hvor han skal være U16-træner i Viking Stavanger.

– Taknemmelighed er nok det ord, der popper op i hovedet på, når jeg tænker tilbage på min tid i Randers FC. Jeg er dybt taknemlig for den måde, folk tog imod mig på, og det samarbejde jeg har haft med mine kollegaer. Det har været en fornøjelse at møde ind på arbejde med et smil på læben og til en kæk kommentar. Det har gjort det nemt at være mig, og jeg har lært så meget de sidste år, både fodboldmæssigt og personligt. Der er rigtig mange, der har påvirket mig i en god retning, og det er jeg glad for, siger Tobias Bendixen.

Han har været træner for U14- og U15-hold i klubben, siden han kom til i 2016 fra Vejle og har siden haft med en masse dedikerede, unge mennesker at gøre.

– Jeg føler mig virkelig heldig med at have haft at gøre med så mange forskellige spillere med den største dedikation og vilje. Jeg har mærket passion på banen for at blive dygtigere, hvilket også har haft en stor indflydelse på mig og min udvikling. Jeg forlader et sted, der har udviklet sig helt enormt, og jeg er glad for at have været en del af det og glæder mig til at følge den fortsatte udvikling i klubben. For jeg kommer til at følge med fra Norge og håber det måske bliver til et på gensyn engang. For Randers FC er en klub, der betyder noget for mig, men især de kollegaer jeg har haft i klubben, er noget specielt. Helt fra staben omkring superliga-holdet til konferencen, de frivillige, administrationen og særligt ungdomsafdelingen, hvor jeg har haft min daglige gang. Der er gode folk hele vejen rundt.

Nu står den på et norsk eventyr, som han er utroligt spændt på.

– Jeg kan godt lide at udfordre mig selv, og jeg har følt timingen var rigtig til at prøve noget nyt og det skulle gerne være noget helt nyt. Jeg glæder mig til at skulle lære en ny klub, et nyt land og en ny kultur at kende og på den måde forhåbentlig kunne udvikle mig endnu mere.

Fra Randers FC’s side vil vi gerne sige mange tak for indsatsen til Tobias, der vil blive savnet i klubben. Vi ønsker dig al mulig held og lykke fremover!

Skrevet af: Kristian Fredslund