Er du vores nye McAnders maskot?

Er du vores nye McAnders maskot?

Vi søger nemlig glade, imødekommende og udadvendte personer til at blive en del af vores nye McAnders-team. Her vil du blive en del af et maskot-hold bestående af 4-5 personer i alt, som skiftevis varetager tjansen som McAnders til vores hjemmekampe og engang imellem til arrangementer ude af huset. Eks. open by night.

Til kampene er man to personer fra McAnders-teamet til at være skiftevis i maskotten. Den ene person er i maskotten i 1. halvleg, mens den anden person, som medhjælper, hjælper til med praktiske udfordringer så som at åbne porte for McAnders, navigere udenom forhindringer og sørge for ingen børn bliver overset. I pausen bytter man således, at det er den anden person, som er inde i maskotten i 2. halvleg.

Som en del af McAnders-teamet har du også muligheder for at udfolde dine kreative sider og komme med ideer til nye tiltag for McAnders fremadrettet – sidste nye er blandt andet at McAnders kører rundt på Segboard på stadion, hvilket skaber en del opmærksomhed!

Det er en perfekt mulighed for at skabe glæde og smil hos såvel de små som store på stadion, samtidigt med at man får nogle unikke oplevelser.

Det er frivilligt arbejde at være maskot i Randers FC, men det giver så meget glæde, nye og gode fællesskaber, og der vil selvfølgelig være forplejning, når man er på ”arbejde” som McAnders.

Krav:
Du skal som minimum være fyldt 15 år og være ml. 175 cm og 190 cm for at kunne komme i betragtning til jobbet.

Er du interesseret, så vil vi meget gerne modtage din ansøgning på: mal@randersfc.dk, hvor du gerne må fortælle lidt om dig selv og dine tanker om at være maskot og en del af McAnders-teamet.

Så snart vi har modtaget tilstrækkeligt med ansøgninger, forbeholder vi os retten til at afholde McAnders auditions, så vi kan finde de rette, der fungerer bedst muligt sammen.

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images