Endelig smagte vi sejrens sødme – og så endda over topholdet!

Efter flere tilløb lykkedes det endelig med en Randers FC-sejr, da det fredag aften blev til en flot og fortjent 3-0-sejr i Vejle.

Sikke en forløsning i Vejle. Efter fire nederlag i træk, hvor vi har følt, at vi skulle have point ud af indsatserne, så lykkedes det at besejre 3F Superligaens førerhold fra Vejle med 3-0 i 7. spillerunde på mål af André Rømer, Vito Hammershøy-Mistrati og Tobias Klysner

De første 45 minutter gik lige efter bogen, men der manglede det vi søger i høj grad i øjeblikket. Nemlig mål. Der var dog gode optræk undervejs. I det første kvarter havde en velspillende Marvin Egho og midtbanegeneralen André Rømer et par gode optræk til chancer. Kort efter kom den første større chance, da Vito Hammershøy-Mistratis forsøg blev blokeret, og Mathias Greve på returen skød forbi mål med det kolde vensteben.

Efter knap en halv times tid satte Randers FC et flot opspil i gang, og Tosin Kehinde drev elegant igennem Vejle-defensiven, men hans afslutning på tæt hold sad desværre lige på Vejle-keeperen. Det var et Randers FC-hold i fuld kontrol, og med 12 afslutninger under bæltet, der gik til pause med 0-0.

Anden halvleg startede også godt for Randers FC. Et hårdt indlæg fra Mikkel Kallesøe endte ved første stolpe, hvor Marvin Egho var først, men desværre skød forbi mål. Den hårdtarbejdende og sympatisk østriger kommer til chancerne, men hvor under man ham snart at få hul på målbylden.

Få minutter var Mathias Greve tæt på at komme til skudchance, da han efter hurtigt kombinationsspil kom igennem, men Greve blev blokeret og væltet. Duellen i feltet gjorde, at VAR-rummet tjekkede situationen og efterfølgende dømte dommer Jakob Kehlet straffespark.Det skulle André Rømer omsætte, og det omsatte midtbanegeneralen sikkert til mål og dermed en Randers FC-føring.

Herefter var der optræk til endnu et mål. Et flot ét af slagsen var tæt på, da Tosin Kehinde frækt chippede bolden ind i feltet, hvor Marvin Egho havde positioneret sig og fik sendt bolden mod mål. Desværre i sidenettet.

Vejle pressede på og var for første gang i kampen virkelig nærgående efter ca. 70 minutters spil, men Randers FC-spillerne stod imod og gav sig 100 procent. Det blev meget godt symboliseret af et tilbageløb af Mathias Greve over en halv banelængde, som forhindrede en farlig Vejle-situation.

Et par minutter senere blev det dog endnu sjovere at være Randers FC-spiller. Et skud på mål af Mathias Greve endte med en blokering fra en Vejle-arm, og så var der endnu et straffespark til Randers FC. Målskytten på det første, André Rømer, var skiftet ud, så det blev Vito Hammershøy-Mistrati, der skulle eksekvere. Det gjorde han stensikkert, og så stod der 0-2 på måltavlen.

Det endte også med at blive til 0-3, da indskiftede Tobias Klysner blev spillet i dybden af allestedsnærværende Mathias Greve. Derfra gik Klysner-ekspressen mod mål, og den talentfulde 19-årige kantspiller sparkede bolden i kassen og scorede dermed sit første 3F Superliga-mål.

En flot sejr til Randers FC, der endelig fik kredit for anstrengelserne og nu har tanket selvtillid, inden næste fredags hjemmekamp mod AaB på Cepheus Park Randers.

Startopstilling med ændringer undervejs:

Patrik Carlgren – Mikkel Kallesøe (86. Jesper Lauridsen), Simon Piesinger, Erik Marxen, Björn Kopplin – Tosin Kehinde (71. Tobias Klysner), Vito Hammershøy-Mistrati, André Rømer (71. Frederik Lauenborg), Mathias Greve – Marvin Egho (77. Bassala Sambou), Alhaji Kamara (86. Mathias Nielsen).

Gule kort: André Rømer, Marvin Egho (Randers FC), Arbnor Mucolli, Mads Greve, Lionel Montano(Vejle)

Kampens spiller: Tosin Kehinde (kåret af Randers FC-fansene via Randers FC-app’en)

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images