Stor tak til vores trofaste sæsonkortholdere

De seneste tre dage har vi haft besøg af mere end halvdelen af vores kære trofaste sæsonkortholdere, som har lagt vejen forbi Cepheus Park for at hente deres gaver. Det har været så dejligt at se jeres velkendte ansigter i denne tid, hvor vi desværre ikke kan få lov at se jer alle til stadionfodbold.

Vi påskønner jeres store og vedvarende opbakning, og det er fantastisk at opleve, hvor meget klubben også betyder for jer. Jeres tilgang, til den situation vi står i, har været intet mindre end fantastisk, og vi er taknemmelige for at mærke, at vi ikke står alene, men at fællesskabet i klubben består.

Vi håber I får glæde af gaven, og at I med den kan få lov at få lidt stadionstemning i stuerne, når I støtter os hjemmefra.

Det er dog ikke for alle, det har ladet sig gøre at hente deres gave. Har du ikke haft mulighed for at hente din gave, så har du chancen igen i næste uge, hvor vi står klar med de resterende gaver. Vi melder dato og tidspunkt ud på mandag – så hold endeligt øje med vores hjemmeside.

Skulle du være forhindret i at hente gaven inden for tidsrummene i næste uge, så er det også muligt at lave en individuel aftale med Michael Højfeldt – han kan kontaktes på mh@randersfc.dk.

Skrevet af: Cecilia Anna Maul Pedersen