En stærk hjemmebane har skabt grobund for et solidt efterår

Det var nok de færreste, der turde drømme om Top 6, da vi efter syv spillerunder af dette sæsons 3F Superliga lå nummer 12 i rækken med blot fem point på tavlen. Herefter fulgte dog fem sejre i træk, hvor den sidste kom i hus foran knap 10.000 tilskuere på Cepheus Park Randers mod AGF. Det gjorde, at vi lå lunt på tredjepladsen i en kort periode, indtil at det blev lidt mere hverdag med udebanenederlag i hhv. Herning og Brøndby efter kampe, hvor vi ellers var godt med.

Nu overvintrer vi på femtepladsen og kan se tilbage på et flot efterår. Vi har skabt flere flotte resultater, scoret mange mål (tredjeflest i ligaen) og vist voldsom stor styrke på hjemmebane, hvor det er blevet til 23 point af 30 mulige. På udebane har vi noget at forbedre, og det skal vi arbejde knaldhårdt på i foråret – ligesom at vi skal fastholde de stærke præstationer på hjemmebane.

Vigtigst af alt er dog, at der er kommet et tydeligt udtryk i den måde, vi spiller og agerer på. Vores klubværdier sammenhold, viljestyrke, ydmyghed, passion og respekt skinner tydeligt igennem i vores måde at splle kampene på. Her har trænerstaben gjort at fantastisk stykke arbejde med truppen, og vi glæder os til at se, hvad vi kan få udrettet i resten af sæsonen, hvor målsætningen stadig er at slutte i Top 10 og undgå at komme i nedrykningsfare.

Når det er sagt, vil vi meget gerne i Top 6 og nå langt i pokalturneringen. Det kunne være fantastisk at opnå og være en katalysator i at få opbygget et endnu større fællesskab omkring Randers FC og forankre stadion som et samlingssted i byen.

Søren Pedersen
Sportslig og kommerciel direktør, Randers FC

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: RANDERS, DENMARK - AUGUST 16: Soren Pedersen, sports director of Randers FC speaks to Thomas Thomasberg, head coach of Randers FC prior to the Danish 3F Superliga match between Randers FC and FC Copenhagen at Cepheus Park on August 16, 2019 in Randers, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)Lars Rønbøg, Getty Images