Emil Riis udtaget til U21-landsholdet

Randers FC’s 22-årige angriber Emil Riis er udtaget til det danske U21-landshold for anden gang.

Vi er stolte af at kunne meddele, at angriber Emil Riis er udtaget til U21-landsholdet for anden gang i sin karriere. Han vil derfor være, at finde på holdkortet når U21-truppen spiller EM-kvalifikationskamp den 4. september på Aalborg Stadion, hvor modstanderen er Ukraine.

Emil Riis ser frem til at være en del af U21-truppen.

– Jeg har været med én gang før, hvor det var en træningskamp, så nu bliver det rigtig fedt at komme ud at spille nogle kampe om point. Jeg håber, at jeg kan hjælpe holdet bedst muligt, fortæller Emil Riis, og fortsætter:

– Jeg er så stolt. Jeg har arbejdet hårdt gennem lang tid, så at se det betaler sig, det er super fedt.

Vi kender Emil Riis som en energisk og hurtig angriber, der sparker ekstremt hårdt. Han var Randers FC’s topscorer i sæsonen 19/20, og det tyder på, at U21-landsholdtræneren Albert Capellas har bemærket hans hårde arbejde og talent endnu engang.

Emil Riis fik første gang debut på U21-landsholdet i januar 2020, hvor han var at finde helt på toppen i startopstillingen i kampen mod Slovakiet. Her vandt det danske U21-landshold 3-1, og Emil Riis stod for en flot assist til 1-0 målet. I kampen fik han 60 minutters spilletid.

Riis har også spillet kampe for både U16-, U17-, U19- og U20-landsholdet:

Landsholdsstatistik – Emil Riis

 

Hold Kampe  Vundne Uafgjorte Tabte Målscore Mål Indsk. Udsk.  Gule kort  Røde kort
U21-landshold 3 – 1
U20-landshold 1 – 3
U19-landshold 7 – 3
U17-landshold 2 – 4
U16-landshold 12 – 13

Skrevet af: Cecilia Anna Maul Pedersen
Foto: RANDERS, DENMARK - JUNE 16: Emil Riis Jakobsen of Randers FC celebrating his 1-0 goal during the Danish 3F Superliga match between Randers FC and Hobro IK at Cepheus Park Randers on June 16, 2020 in Randers, Denmark. (Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images)