Elitesportsklubber og jobcentre i partnerskab om socialt ansvar

Fra denne sæson igangsættes et nyt spændende samarbejde mellem fem elitesportsklubber og lokale jobcentre med overskriften Partnerskaber om socialt ansvar – samarbejde om lokal jobskabelse.

Sammen med klubbernes netværks- og sponsorvirksomheder afprøves en model, hvor ansættelse af ledige, der har vanskeligt ved at komme i job, tænkes sammen med fleksibel rekruttering og vækst i virksomhederne.

Administrerende direktør i Randers FC, Henrik Jørgensen, udtaler følgende om projektet:

– Som et led i Randers FCs CSR-strategi har vores Jobakademi siden 2011 arbejdet målrettet med at hjælpe udsatte borgere i beskæftigelse. At vi nu får muligheden for at dele den viden om social ansvarlighed og det gode og tætte samarbejde vi i mange år, har haft med Jobcenter Randers og vores stærke samarbejdspartnere og netværk, med fire andre elitesportsklubber, er for os meget glædeligt og spændende.

Målet er, at de ledige skal blive en del af arbejdsfællesskabet, opnå selvforsørgelse og at klubbernes netværks- og sponsorvirksomheder samtidig får løst arbejdsopgaver, der giver resultater på bundlinjen.

Samarbejdspartnerne er Randers FC, Vejle Boldklub, FC Fredericia, Aarhus Fremad og TTH Holstebro, de lokale jobcentre i de fem byer samt rådgivningsfirmaet DISCUS. Projektet er støttet af en pulje i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering og forventer at løbe indtil ultimo 2021.

For mere information om samarbejdet, kan følgende personer kontaktes:

Randers:
Mads Agesen, Projektleder Randers FC Jobakademi, Tlf. 30 73 72 53, Mail: mag@randersfc.dk
Tine Arensbach, Afdelingsleder Jobcenter Randers Erhverv, Tlf. 51 60 01 11, Mail: Tine.Arensbach@randers.dk

På billedet ses Mads Agesen, Projektleder Randers FC Jobakademi, Tine Arensbach, Afdelingsleder Jobcenter Randers Erhverv og Per Knudsen, Chefkonsulent og partner ved DISCUS. (billedet kan bruges til fri afbenyttelse)

Skrevet af: Randers FC
Foto: Randers FC