Egho på tavlen for reserverne

Efter en god og jævnbyrdig reserveholdskamp tabte Randers FC 2-1 til AC Horsens.

Randers FC’s reserveligahold var mandag eftermiddag et smut i Horsens. Her spillede de en god reserveholdskamp og fik en masse værdifulde minutter i benene.

Derudover blev det til en scoring af østrigske Marvin Egho, der efter 57 minutter sikkert eksekverede det straffespark, som Mikael Boman havde tilkæmpet sig ved et godt løb i dybden, inden han blev fældet af Horsens-keeperen.

På fem minutter fik AC Horsens dog vendt kampen, da de med to scoringer i det 71. og 74. minut bragte sig foran 2-1, der også blev kampens resultat.

– Det var en god reserveholdskamp og en super matching for vores spillere. Der var en fin intensitet, og vi er godt tilfredse med mange af de ting, vi så i kampen. På grund af en strid vind på langs af banen, så var der ikke en masse godt spil, men vi fik en masse med derfra alligevel, siger Randers FC-træner Rasmus Bertelsen.

Randers FC havde den amerikanske prøvespiller Raheem Taylor-Parkes med i kampen. Han vil dog ikke træne med truppen fremadrettet.

Frederik Due, Simon Graves, Kasper Enghardt, Mikkel Dongsted (75. Christoffer Petersen), Mikkel Kallesøe (72. Tobias Klysner), Raheem Taylor-Parkes (65. Mathias Ibsen), Andreas Bruhn, Tobias Damsgaard (79. Majaliwa Msabaha), Frederik Lauenborg (46. Kasper Høgh), Marvin Egho, Mikael Boman

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images