Egho på pletten i varm remis

Lørdagens træningskamp, på Cepheus Park Randers mellem Randers FC og AGF, endte 1-1.

Der var varmt på Cepheus Park Randers lørdag eftermiddag, da Randers FC og AGF mødtes i en træningskamp. Omkring 700 tilskuere havde fundet vej til kampen, der var uden af flere af Randers FC-profilerne, der sad over på grund af skader. Det betød en meget ung bænk, og flere spillere ude af position.

Der var til gengæld uofficiel til den østrigske midtbanespiller Simon Piesinger, der spillede ude af position – nemlig i det centrale forsvar ved siden af anfører Erik Marxen. Det slap de godt fri, og den høje østriger viste god ro på bolden og styrke i duellerne.

Randers FC startede kampen bedst. Med ro på bolden kombinerede man sig stille og roligt fremad banen. Det var dog på en omstilling efter 12 minutters spil, at man første gang viste tænder. Alhaji Kamara modtog bolden midt på banen og vendte af på Frederik Tingager. Da Kamara så løb forbi, måtte Tingager ty til ulovlige midler ved at hive ham ned, hvilket kostede Tingager et gult kort.

Gult kort modtog Frederik Lauenborg kort tid efter, hvilket udløste stor applaus fra hjemmepublikummet, da det var gået ud over Nicolai Poulsen, der netop er skiftet fra Randers FC til AGF. Randers FC’s tidligere anfører kom dog hurtigt til hægterne igen efter sammenstødet og spillede resten af halvlegen.

AGF fik mere plads, som halvlegen skred frem. Eneste rigtige mulighed var cirka midtvejs, hvor Mustapha Bundu fik afsluttet fra kanten af feltet. Jonas Dakir var dog sikkert over afslutningen.

Første halvleg endte målløs, men der var gang i den fra starten af anden halvleg. To gange inden for kort tid måtte Jonas Dakir i aktion. Først kom han godt ud i fødderne på Patrick Mortensen og forhindrede en afslutning, og minuttet efter tog han sig af et hovedstødsforsøg fra Mustapha Bundu.

Et hovedstød var det, der blev til mål tre minutter senere. En velsparket hjørnespark fra Erik Marxen endte i panden på Marvin Egho, der headede bolden i kassen til 1-0.

Glæden varede dog desværre kort tid, da AGF udlignede minuttet efter. Bolden blev spillet bagom Randers FC-forsvaret, og så fik Tobias Sana plads til at sparke den ind til 1-1.

Randers FC havde et par gode muligheder efterfølgende. Blandt andet var Benjamin Stokke tæt på at komme til afslutning i feltet, men han blev desværre blokeret, og bolden røg til hjørnespark.

Kort tid efter var der en tredobbelt mulighed til Randers FC. Frederik Lauenborg trykkede af fra distancen, men målmanden reddede flot. Efterfølgende endte bolden hos Marvin Egho, der forsøgte sig med en flad afslutning, som også blev reddet. Til sidst landede bolden hos Tobias Klysner, der med venstrebenet sparkede bolden forbi mål.

Resten af kampen blev præget af mange udskiftninger, hvor AGF vel skiftede et helt hold løbende – og der blev ikke scoret yderligere.

Næste opgave er på lørdag den 6. juli kl. 12.00, hvor vi får besøg af Viborg FF på Cepheus Park Randers.

Startopstillingen med ændringer undervejs:
Jonas Dakir – Tobias Damsgaard, Simon Piesinger, Erik Marxen, Björn Kopplin (63. Oliver Bundgaard) – Marvin Egho (77. Karl Leth), Mikkel Kallesøe (77. Viktor Frandsen), Frederik Lauenborg (63. Issah Salou), Tobias Klysner – Benjamin Stokke (69, Kasper Høgh), Alhaji Kamara

Er du klar til den kommende sæson? Med et sæsonkortabonnemet fra 79 kroner om måneden får du adgang til alle Randers FC’s hjemmekampe.
Køb det her: https://billet.randersfc.dk

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Randers FC