Egho: Et af de bedste øjeblikke i min karriere

Torsdag aften møder Randers FC ærkerivalerne fra AGF, når vi skal skal dyste om håneretten og vigtige point i forhold til drømmen om top-6. Forud for torsdagens lokalopgør har vi taget en snak med Marvin Egho, som fik en hovedrolle sidst, vi mødte de hviie i Århus.

Hvad er dit bedste minde i din tid hos Randers FC?

– Det er selvfølgelig mit mål i sidste sekund i returopgøret mod AGF i Europa Playoff-semifinalen, der sikrede os videre avancement til finalen mod Brøndby IF. Det er et af de bedste øjeblikke i min karriere. Det var også en rar følelse, da jeg blev mestre med Spartak Trnava i Slovenien. Men målet mod AGF var så specielt, fordi det var i allersidste sekund. Der er ikke så mange spillere, der scorer den slags mål. Men også mod SønderjyskE, hvor vi var på vej ud, scorede jeg, mens jeg nærmest sad ned. Det var også en god følelse. Men også mod Brøndby i denne her sæson, hvor vi scorede i sidste minut. Det var nogle gode øjeblikke. Men jeg vælger kampen mod AGF.

Jeg husker, at du tog et langt løb ned mod de medrejsende Randers FC-fans, efter du scorede målet mod AGF. Kan du huske, hvad du tænkte, da du løb ned mod fansene?
– Jeg lå træt på jorden, da vi var bagude med 1-0, og for mig var kampen forbi, fordi AGF var i kontraangreb fire minutter inde i overtiden. Men så lavede Bundu en dårlig aflevering og Enghardt tog bolden, og så tænkte jeg, ”okay måske har vi én chance mere”. Enghardt sparkede en lang bold, som Erik vandt og herefter gik det hurtigt. Bager havde bolden foran mig, jeg var fri og tænkte – please giv mig bolden. Jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle gøre med bolden, men jeg hamrede bare til den og så gik den i mål. Og jeg kan huske deres polske målmand, Kamil Grabara. Han havde en fantastisk kamp, så jeg vidste, at det ikke ville blive nemt at score på ham. Så at se bolden gå ind var en fantastisk følelse.

– Herefter løb jeg bare ned mod vores fans. Jeg havde været så træt øjeblikke tidligere, så jeg vidste ikke, hvor jeg fik kræfterne til at løbe fra. Jeg vidste ikke engang, om mine holdkammerater løb med mig ned til fansene. Man kan se på billeder efterfølgende, at mine holdkammerater var så glade, men også mega trætte. Det var kun Björn Kopplin, som havde energi til at løbe efter mig, og så kom Patrik også. Da jeg løb ned mod fansene, tænkte jeg bare, vi klarede den, vi klarede den, samtidig med, at jeg hørte Thomasberg råbe, at jeg skulle være klar igen, fordi der kunne være flere sekunder at spille i. Men efter denne sprint ned til vores fans, kan jeg love dig for, at jeg ikke havde flere kræfter tilbage. Jeg bad bare til, at dommeren ville fløjte kampen af.

Der er kampstart på Ceres Park torsdag kl. 21:00.

Du kan se kampen på Canal 9, lytte til den på Radio Alfa eller følge den på Randers Amtsavis’ liveblog.

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images