Efterårets bedste mål er fundet

Den seneste uge har vores fans kunne gå ind og stemme på lige nøjagtig det mål, som de synes var bedst i efterårssæsonen. 23 gange fik Randers FC nettet til at blafre i alt. Der var bl.a. flotte scoringer fra distancen, direkte på frispark, lob og med hælen. Nu kan vi endelig løfte sløret for de tre bedste scoringer i efteråret.

Med 27% af stemmerne har vores fans kåret Saba Lobjanidze’s matchvindende lob ude mod Vendsyssel den 9. december som efterårets bedste mål. På andenpladsen med 15,4% af stemmerne kommer Mads Aaquist’s flotte kombinationsmål imod Vejle Boldklub i årets sidste kamp. Og på tredjepladsen har vi med 14,6% af stemmerne Jonas Bagers hovedstødsmål ude mod AGF i 2-0 sejren over ærkerivalerne den 4. november.

Tak til alle jer som har været inde at stemme. Det sætter vi stor pris på. I forbindelse med afstemningen har vi som lovet udtrukket tre heldige vindere, som hver har vundet en unik præmie i form af en match worn moderklubstrøje. De tre vindere er blevet kontaktet direkte via e-mail.

Husk at du kan sikre dig adgang til samtlige hjemmebanekampe i foråret ved at købe sæsonkort-abonnement for kun 79 kr om måneden. Det kan du gøre ved at klikke her.

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images