Duen var flyvende i straffesparkskonkurrencen

Det holdt hårdt for Randers FC i 2. runde af Sydbank Pokalen mod Næsby Boldklub, der endte med en sejr efter straffespark.

Der var stor lettelse, da André Rømer sparkede Randers FC’s fjerde straffespark sikkert i kassen. Den scoring betød nemlig videre avancement i pokalturneringen efter en svær kamp i Næsby. Rømers scoring afgjorde kampen, men to redninger af Frederik Due var afgørende for udfaldet. Randers FC-målmanden lurede to af Næsbys skytter og blev dagens mand i skysovs.

Tidligt i kampen lignede det ellers at blive til, hvad man kunne forvente af et Superligahold mod et Danmarksseriehold. Efter 15 minutters spil blev Mikael Boman hevet ned i feltet. Straffespark til Randers FC, som Mads Aaquist sikkert eksekverede til en føring.

Som forventet var det også et et Randers FC-hold i den dominerende rolle, men Næsby bed af og til fra sig og havde indimellem gode muligheder. Hos Randers FC var der startdebut til Marvin Egho, der kom til flere gode chancer i løbet af kampen, men deres målmand Jeppe Kirk stod en god kamp og var klart Næsbys bedste mand.

De fleste Randers-chancer kom på forsøg efter indlæg og clearinger efter indlæg, men den sidste skarphed manglede tilsat Næsby-målmand Jeppe Kirks dygtighed. Næsby spillede en disciplineret kamp og stod godt på banen, mens de lukrerede på omstillingsmuligheder.

Efter en times spil kom udligningen så, da Næsby-anfører Martin Lund trak ind i banen og sparkede den ind fra kanten af feltet. En stor overraskelse lurede.

Randers FC pressede på, men scorede ikke i hverken resten af anden halvleg eller den forlængede spilletid, og derfor skulle man ud i straffespark for at finde en vinder. Her var Randers FC skarpest og tog altså billetten til næste station i Sydbank Pokalen.

Næsby Boldklub – Randers FC 3-5 (efter straffespark)
Ordinær spilletid 1-1 (0-1)

’15 – 0-1 Mads Aaquist (straffespark)
’60 – 1-1 Martin Lund

Straffesparkskonkurrence (Randers-målscorere)
2-2 – Emil Riis
2-3 – Joel Allansson
2-4 – Benjamin Stokke
3-5 – André Rømer

Randers FC’s startopstilling med ændringer undervejs:
Frederik Due – Tobias Damsgaard, Kasper Enghardt, Simon Graves Jensen, André Rømer – Mads Aaquist (75. Saba Lobjanidze) , Joel Allansson, Frederik Lauenborg, Andreas Bruhn (70. Mikkel Kallesøe) – Marvin Egho (102. Emil Riis), Mikael Boman (61. Benjamin Stokke)

Skrevet af: Kristian Fredslund