Du kan stadig nå at købe billet til søndagens kamp mod Brøndby

Der er godt gang i billetsalget til søndagens hjemmekamp mod Brøndby IF.

Du kan dog stadig nå at købe billet til kampen her: https://billet.randersfc.dk

Søndagens kamp bliver Randers FC’s Superligakamp nummer 500.

Kom og fejr det med os og støt drengene til sejr mod Brøndby.

Der er kampstart på Cepheus Park Randers søndag kl. 16:00.

Husk, at der IKKE er adgang for Brøndby-fans til kampen.

Coronapas:
I forbindelse med at der igen må komme tilskuere på stadion, er en af betingelserne for adgang, at man kan fremvise et gyldigt coronapas ved indgangen. Et gyldigt coronapas får man ved enten at være vaccineret, have overstået coronasygdom inden for 15-180 dage dage eller kan fremvise en negativ test taget inden for de seneste 72 timer.

I forbindelse med en negativ test har vi været i dialog med Falck, som er ansvarlig for testcenteret i Arena Randers. I den forbindelse vil vi gerne gøre opmærksom på, at de har optimeret deres testsetup i Arena Randers lørdag den 1. maj. Dette er dog ikke en garanti for, at der ikke kan opstå kø og ventetid. Vi opfordrer folk til at tænke over, hvornår de skal testes, da man vil blive afvist uden gyldigt coronapas.

Du kan undtages fremvisning af coronapas, hvis du er under 15 år, er fritaget af medicinske årsager eller har fysisk/psykisk funktionsnedsættelse.

Du skal bære mundbind, når du færdes rundt på Cepheus Park Randers. Når du sidder ned, er det dog ikke et krav, at du sidder med mundbind/visir på.

Oplever du symptomer, så kom ikke på stadion, kontakt egen læge og følg instrukserne fra denne.

Vi henviser til https://coronasmitte.dk/ for yderligere oplysninger om coronapas.

Skrevet af: Martin Albrechtsen