Drenge fra U16 og U17 udtaget til landsholdssamling

 

I den seneste tid er flere landsholdstrupper blevet offentliggjort, og det samme gælder for U16 og U17’s vedkommende. Det var til stor glæde for hele seks Randers FC U16 og U17 spillere, da de så deres navne på listen over udtagede spillere. Fra U16-truppen er Christian Østergaard, Frederik Warrer og Nikolaj Krogh udtaget, og fra U17-truppen er Dion Veliqi, Filip Bundgaard Kristensen og Mads Enggård blevet udtaget. U17-cheftræner Michael Ravn har stor ros tilovers for de fem drenge.

– De seks spillere har det tilfælles, at de hele tiden forsøger at udvikle sig, og de ligger en stor arbejdsindsats i dagligdagen. De har en stærk mentalitet, og det er medvirkende til, at de har udviklet kompetencer på højt nok niveau til, at DBU er interesserede, fortæller Michael Ravn.

U16 landholdssamlingen starter allerede på torsdag den 27. august og slutter søndag den 30. august og vil finde sted i Vildbjerg. U17 landsholdssamlingen vil finde sted fra torsdag den 3. september til den søndag den 6. september i Nyborg. Landsholdssamlingerne består af henholdsvis 52 spillere for U16 og 29 spillere for U17. Disse spillere skal over fire dage kæmpe for en plads til de kommende U16 og U17 landsholdskampe, og U17-cheftræner Michael Ravn fortæller, at det kræver en stærk indsats.

– Det er meget vigtigt, at de har modet til at vise deres kompetencer frem til samlingerne og ikke holder sig for meget tilbage, fortæller Michael Ravn.

Det er første gang for årgang 2005, at de har chancen for at blive udtaget til en landsholdstrup, og derfor er det også et ekstra klap på skulderen for Christian Østergaard, Frederik Warrer og Nikolaj Krogh at blive udtaget til U16-samlingen, første gang muligheden byder sig for dem. Filip Bundgaard Kristensen, som er udtaget til U17-samlingen, har tidligere spillet for U16-landsholdet, hvor det blev til 7 kampe, hvorimod Dion Veliqi og Mads Enggård, som også er udtaget til U17-samlingen, fortsat jagter deres første landskamp. U17-cheftræner Michael Ravn glæder sig over at se, at det hårde arbejde betaler sig.

– Som klub er det selvfølgelig mega fedt, at der er fem spillere udtaget til samlingerne, og jeg mener endda, at vi har flere spillere i begge årgange, som med en vedholdende indsats forhåbentlig også kan byde sig til. Det er positivt, og vi vil fortsætte det hårde arbejde, fortæller Michael Ravn.

Udtaget til U-16 landsholdssamling:
Christian Østergaard
Frederik Warrer
Nikolaj Krogh

Udtaget til U-17 landsholdssamling:
Dion Veliqi
Filip Bundgaard Kristensen
Mads Enggård

Skrevet af: Cecilia Anna Maul Pedersen
Foto: Getty