Derbysejr over AGF i reserveligaen

 

Mandag eftermiddag spillede Randers FC og AGF reserveligakamp på bane 3 ved BioNutria Park Randers. Det blev til en randrusiansk derbysejr på 2-1 til hjemmeholdet efter en pausestilling på 2-0.

 

Mandag eftermiddag var der dømt lokalopgør i reserveligaen mellem Randers FC og AGF. Randrusianerne skulle forsøge at tage den positive energi med fra slutminutterne i Helsingør ind i dagens opgør, og dermed bygge videre på holdets momentum og besejre ærkerivalerne fra Aarhus. Det var et tændt Randers FC mandskab, der i den grad stemplede ind i kampen fra start af. Da der var spillet en halv time bragte de lyseblå sig foran med 1-0 på en flot scoring af Andreas Bruhn. Fra midten af AGFs banehalvdel sendte Frederik Lauenborg en følt sukkerbold ind i feltet, hvorfra Andreas Bruhn elegant kunne heade bolden op i højre målhjørne. Flot scoring af Randers FC.

Bare tre minutter efter scoringen til 1-0 fordoblede Randers FC måltotalen, da Marcus Mølvadgaard på ny fik AGFs netmasker til at blafre. Målet faldt efter en situation, hvor Kasper Høgh erobrede bolden fra en AGF’er på midten af århusianernes banehalvdel. Herefter spillede han bolden videre til Frederik Lauenborg, som endnu engang blev assistmager, da han sendte Marcus Mølvadgaard i dybden, som scorede klinisk i det korte målhjørne. Kronjyderne kunne dermed gå til pause med en føring på 2-0.
I 2. halvleg blev der foretaget en del udskiftninger, der gjorde, at AGF kom bedre med i kampen. Det lykkedes også århusianerne at få reduceret til 2-1 i anden halvleg. Sejren var dog aldrig i fare, hvorfor kampen sluttede 2-1 til Randers FC, hvilket assistenttræner Morten Eskesen, som står i spidsen for reserveligaholdet, var svært tilfreds med.

– 1. halvleg var helt fantastisk. Vi fik produceret 5-6 chancer uden at give noget væk. Der var rigtig mange gode præstationer. Jeg synes vores forsvar og vores centrale midt gjorde det helt vildt godt, og så blev der arbejdet hårdt fremme. Så jeg synes det var rigtig rigtig positivt og der var den rette indstilling, pointerer Morten Eskesen.

Startopstilling med ændringer undervejs:

Jonas Dakir – Johnny Thomsen , Jonas Bager (60. Mads Myllerup), Mads Agesen, Casper Lykke –  Jakob Johansson, Marco Vesterholm (83. Benjamin Zjajo), Frederik Lauenborg (45. Joel Allansson), Andreas Bruhn (70. Mikkel Dongsted) -Kasper Høgh, Marcus Mølvadgaard (78. Jesper Steendahl)

Skrevet af: Martin Albrechtsen