Dagbog fra Kallesøe: Selvtræning og Fortnite med holdkammeraterne

Corona-virussen har lukket det danske samfund midlertidigt ned, hvilket for Randers FC’s vedkommende betyder, at spillerne træner individuelt, da holdtræningen er suspenderet i øjeblikket. Vi har taget en snak med Mikkel Kallesøe om den specielle situation.

Mikkel Kallesøe, hvordan håndterer du situationen i øjeblikket?
– Jamen egentlig meget stille og roligt. Der er jo ikke så meget, man kan give sig til. Vi har fået et træningsprogram, som vi skal følge. Derudover laver jeg ellers det, som jeg plejer. Jeg slapper af herhjemme og spiller lidt Fortnite. Der er ikke så meget, man kan få tiden til at gå med, når man ikke må være så mange sammen.

Hvad synes du egentlig om situationen i samfundet lige nu?
– Det er da lidt skræmmende på en måde, når man ikke rigtig har prøvet det før. Det er en meget speciel situation. Det påvirker jo alle.

Ja, hvordan påvirker situationen egentlig dig?, Mikkel.
– Det gør det på den måde, at vi ikke kan træne optimalt. Jeg vil også gerne have været hjemme ved min familie. Det kan jeg heller ikke i øjeblikket, fordi min bedstemor lige er blevet opereret, som jeg også skal tage hensyn til. Så det påvirker da også mig på en måde i hverdagen, men det er ikke noget, som man ikke kan klare.

Hvordan holder du formen ved lige?
– Jamen jeg har fået et træningsprogram af Tobias Elstrup (fysisk træner i Randers FC), som jeg følger med løb og styrketræning. Det er lidt en anden form for styrketræning, nu når vi ikke må gå i vores fitnesscenter, men vi får holdt musklerne i gang og styrketræner det, som vi kan i den nuværende situation.

– Jeg har også været på kunstgræsbanen fire-fem gange siden holdtræningen blev suspenderet, hvor jeg får trænet med bold.

Har du kontakt med nogle af dine holdkammerater?
– Ja, jeg spiller jo Fortnite online sammen med Emil Riils, Kasper Høgh og Frederik Lauenborg, hvor vi snakker sammen. Vi er fire på et hold sammen, og så lander man på en ø, hvor man i alt er 100 personer på, og så gælder det om at være den sidste, der overlever. Det er faktisk mest det, vi får tiden til at gå med. Det er hyggeligt og det får tiden til at gå.

Har du nogle gode tips til, hvordan folk skal få tiden til at gå i øjeblikket?
– Ja, hvis man har et hus eller en have, så kan man gå i den og få klaret nogle ting der, hvis der nu er noget, som skal spille. Man kan også bare slappe af og se en tv-serie. Prison Break er altid et godt bud på en god tv-serie.

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: Jan Christensen, Getty Images