Dårlig statistik i Parken skal brydes

Søndag kl. 17:00 spilles 3F Superligaens sidste kampe i grundspillet. Alle kampe spilles samtidigt. For Randers FC’s vedkommende gælder det en svær udekamp i Parken mod de forsvarende danske mestre fra FC København. Statistikkerne vidner om, at vi generelt har det svært mod FCK i Parken.

Vidste du, at:

– FC København har vundet deres sidste fem hjemmekampe mod Randers FC i Superligaen – de har ikke vundet seks i streg før.

– Randers FC har scoret blot to mål i løbet af vores sidste syv Superligakampe mod FC København i Parken. Til forskel har FCK scoret 19 mål.

– Randers FC vil forsøge at tage en ligasejr mod de regerende mestre for første gang siden august 2013; en 3-1 sejr mod FC København på udebane.

– FC København tabte deres sidste Superligakamp på hjemmebane efter syv sejre – de har ikke tabt to i streg i Parken siden august 2014.

Statistikkerne taler altså ikke for en Randers FC sejr, eller uafgjort for den sags skyld, inden søndagens møde med løverne. Men statistikker er til for at skulle brydes, er der nogen der siger, så lad os håbe på et godt resultat i grundspillets sidste kamp. Vi spiller som bekendt stadig om værdifulde point, som vi kan tage med os ind i gruppespillet og bringe os i en gunstig position til Europa Playoff, hvor der er billetter til Europa League på spil.

Kampen kan ses på Canal 9 søndag kl. 17:00.

 

Skrevet af: Martin Albrechtsen