Parkeringsforhold

Parkeringsforhold:
De nærmeste parkeringspladser findes ved Arena Randers og på grusparkeringen med indkørsel ad Viborgvej. Deruodver er der parkeringsmuligheder på Hvidemøllevej og på de gamle fodboldbaner ved Vasen samt visse dele af Parkboulevarden, se nedenstående illustration. Ved grusparkeringen på Viborgvej kan publikum spadsere langs brandvejen til henholdsvis indgang A og videre til Indgang B og Indgang C.

Udeholdets tilhængere til Indgang D skal benytte vejen mellem tennisbanerne og Randers Water & Wellness. Stien begynder på Viborgvej midt i mellem Randers Water & Wellness og lyskrydset ved Viborgvej/Vester Boulevard.

Udover de indtegnede parkeringspladser er der mulighed for parkering indenfor gældende regler i lokalområdet. Specifikt vil vi gerne gøre opmærksom på, at der ikke må parkeres på brandvejene.

Der er etableret syv handicap-parkeringspladser til brug på kampdage i parkeringsbåsene mellem Randers Frejas klubshus og Verdo Tribunen. Det er kun handicap-pladserne, der kan benyttes på kampdage, hvorfor de resterende fem pladser således ikke kan benyttes. Der er indkørsel fra Viborgvej til disse pladser. Ligeledes er der etableret tre handicap-parkeringspladser i forbindelse med VIP parkeringen bag Top-Rengøring Tribunen med indkørsel fra Parkboulevarden.

Parkering af cykler skal foregå ved de opstillede cykelstativer. Vi gør opmærksom på, at cykler parkeret foran indgangsportene ikke er tilladt, og de vil blive fjernet uden ansvar.

Kapacitet på Cepheus Park Randers:
Den officielle stadionkapacitet er 10.300 tilskuerpladser, hvoraf de 9.000 er siddende og 1.300 stående. Kapaciteten på de 9.000 siddepladser fordeler sig således:

Kapaciteten på Cepheus Park Randers er 10.300, hvoraf de 9.000 er siddepladser.

De 9.000 siddepladser fordeler sig således:

Sparekassen Kronjylland Tribunen: 3.010
Verdo Tribunen: 2.350
Top-Rengøring Tribunen: 1.700
Quickpot Tribunen: 1.450
Bilka Tribunen 226
Klodskassen Tribunen: 132
Dansk Revision Tribunen: 132

Der er 800 ståpladser på udeholdets sektion.

Der er plads til 2.000 spisende gæster i VIP-områderne på Verdo Tribunen og Top-Rengøring Tribunen.