Cepheus Park Randers er fortsat navnet, når bolden ruller på Randers FC’s hjemmebane

Cepheus forlænger med yderligere fem år som stolt stadionsponsor på Randers FC’s hjemmebane.

Siden slutningen af 2018 har Randers FC’s hjemmebane heddet Cepheus Park Randers. Dengang indgik Cepheus Koncernen en sponsoraftale om navnerettighederne til byens stadion med en tre-årig aftale, som dermed løber året ud.

Allerede nu er aftalen forlænget med yderligere fem år frem til udgangen af 2026.

– Vi var utroligt glade for, at Cepheus Koncernen kom ind dengang, og er mindst lige så glade for, at de har set værdien i at fortsætte samarbejdet. Stadionnavnet er blandt vores mest eksponerede produkter både lokalt og nationalt, og navnet Cepheus har i den grad indprentet sig i folks bevidsthed som en stærkt lokalforankret del af Randers, siger salgs- og marketingchef Morten Hørby Andersen.

Cepheus Koncernen har med sponsoratet i Randers FC valgt at eksponere sine 2 virksomheder; Cepheus Ejendomme og Best Western Plus Hotel Kronjylland.

– Det er med både glæde og stolthed, at vi fortsat lægger navn til byens flotte stadion og Randers FC’s hjemmebane. Fodbolden bidrager til stærke fællesskaber og gode, mindeværdige oplevelser for vores fine by, og det er vi stolte over at være en del af, fortæller direktør Helle Bisgaard, Cepheus Ejendomme.

– Cepheus Ejendomme har eksisteret siden 1988, og vi er den største privatejede boligudlejningsvirksomhed i Randers med knap 1.000 lejeboliger, unikt beliggende i den attraktive bymidte. Vi brænder for Randers og byens smukke huse, og er vært for næsten 2.600 mennesker, der bor i vores ejendomme. Derudover har Cepheus Koncernen siden 1991 også ejet og drevet Best Western Plus Hotel Kronjylland i Randers. Hotellet fejrede i 2010 sin 100-års fødselsdag og fremstår med sin unikke hotelhistorie som et moderne boutiquehotel med en afslappet og uhøjtidelig atmosfære, slutter direktør Helle Bisgaard.

Skrevet af: Kristian Fredslund