Carlgren: Endelig får vi vores fans tilbage

– Det bliver fedt. Endelig får vi vores fans tilbage.

Patrik Carlgren glæder sig meget til, at de kronjyske tilskuere og fans igen må komme på Cepheus Park Randers og støtte Randers FC, når vi på søndag hjemme tager imod Brøndby IF i 3F Superligaens Mesterskabsspil. Det er samtidigt Randers FC’s Superligakamp nummer 500.

Vores stærke svenske keeper sætter desuden ord på, at han nu har vogtet det randrusianske mål i 100 kampe for Randers FC. En milepæl som Carlgren er både stolt og tilfreds med at have rundet. Han takker for tiltroen til bl.a. trænerteamet og sportsdirektør Søren Pedersen.

Du kan stadig nå at købe billet til søndagens spændende kamp mod Brøndby IF her: https://billet.randersfc.dk/

 

Husk, at der IKKE er adgang for Brøndby-fans til kampen.

Coronapas:
I forbindelse med at der igen må komme tilskuere på stadion, er en af betingelserne for adgang, at man kan fremvise et gyldigt coronapas ved indgangen. Et gyldigt coronapas får man ved enten at være vaccineret, have overstået coronasygdom inden for 15-180 dage dage eller kan fremvise en negativ test taget inden for de seneste 72 timer.

I forbindelse med en negativ test har vi været i dialog med Falck, som er ansvarlig for testcenteret i Arena Randers. I den forbindelse vil vi gerne gøre opmærksom på, at de har optimeret deres testsetup i Arena Randers lørdag den 1. maj. Dette er dog ikke en garanti for, at der ikke kan opstå kø og ventetid. Vi opfordrer folk til at tænke over, hvornår de skal testes, da man vil blive afvist uden gyldigt coronapas.

Du kan undtages fremvisning af coronapas, hvis du er under 15 år, er fritaget af medicinske årsager eller har fysisk/psykisk funktionsnedsættelse.

Du skal bære mundbind, når du færdes rundt på Cepheus Park Randers. Når du sidder ned, er det dog ikke et krav, at du sidder med mundbind/visir på.

Oplever du symptomer, så kom ikke på stadion, kontakt egen læge og følg instrukserne fra denne.

Vi henviser til https://coronasmitte.dk/ for yderligere oplysninger om coronapas.

 

Patrik Carlgren er sponsoreret af Scanditek it solutions.

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images