Carlgren: At blive far har gjort mig til en bedre målmand

Da Patrik Carlgren i sommeren 2018 skiftede fra tyrkisk fodbold til Randers FC, skulle den svenske keeper bruge lidt tid på at falde til i de nye omgivelser, finde kampformen og ”banke lidt rust af” efter en længere periode med kun få kampe. Det er halvandet år siden, og Carlgren har udviklet sig til en kampafgørende nøglespiller for Randers FC. En af forklaringerne På svenskerens succes skal findes uden for fodboldbanen.

– Søren Pedersen ringede til mig, og jeg syntes, at det lød spændende, og at den samlede pakke var rigtig god. Randers FC har jo også haft en del andre svenskere i klubben i tidens løb, og jeg har kun hørt positivt om klubben. Så jeg var egentlig slet ikke tvivl, også fordi det passede perfekt til familien, hvor min kone, Charlotte, og jeg ventede vores første barn. Han kom til verden bare tre uger efter, at vi flyttede til Randers.

– Det var selvfølgelig også en kæmpe omvæltning for både mig og os som familie. Men det har været helt fantastisk at blive far.

– Før Ben kom til verden, handlede alt om fodbold, og det var stort set det eneste, jeg tænkte på. Nu er der kommet et andet perspektiv på livet, og det kan du bruge mentalt. Derfor er jeg blevet en bedre målmand, siden jeg blev far. Jeg er blevet mere komplet som menneske, lyder det fra Patrik, der selvfølgelig har Ben og Charlotte på lægterne til hjemmekampene. Ben kan altid kendes på sin hvide Randers FC-målmandstrøje med ”Pappa” trykt på ryggen.

Du kan læse resten af artiklen og flere spændende artikler i det nye Randers FC Magasin. Du kan få det ganske gratis hos flere af vores sponsorer:

BilkaIntersport – Randers SportJysk VinSkousen RandersHornbæk BageriVennelystbageriXL-Byg – VorupgruppenLivrettenAutomobilhuset Randers A/Shosmagnus.dkHelsted Slagteren

Du kan også nappe et magasin i vores stander ved indgang C på hjørnet af Vester Boulevard og Sjællandsgade – eller læse det digitalt ved at klikke her.

Skrevet af: Jesper Bøss
Foto: Pernille Bering, Bering Foto