Bus bliver til kør-selv

Det var vores ambition at sende fans med bus til torsdagens kamp mod Lyngby. Vi har dog måtte sande, at kamptidspunktet simpelthen ikke harmonerer med de fleste menneskers hverdag. Vi har naturligvis fuld forståelse for, at det kan være vanskeligt, at tage den lange vej til Sjælland en torsdag aften, når der venter en arbejdsdag, skoledag etc. om fredagen.

Der har dog været en del henvendelser om muligheden for kør-selv billetter, og det har vi taget til efterretning. Derfor kan de, som selv ønsker, at tage turen øst over Storebælt få gratis billet ind til kampen, ligesom vores eksil-fans på Sjælland har muligheden for at byde ind på billetter.

 

Derudover har vi via hjælp fra vores sponsorere, pakket nogle små madkurve som du kan kommer forbi og afhente på stadion, inden du sætter kursen mod Lyngby.

Hvad enten du blot ønsker en billet eller en billet+madkurv, så skal du henvende dig til vores fankoordinator som kan træffes på dsv@randersfc.dk eller 23669580. Det skal ske hurtigst muligt og senest i morgen kl. 12

 

De personer som har købt billet til bussen, får naturligvis alle deres penge retur.

 

 

Skrevet af: Daniel Svane
Foto: Getty