Brøndby-billetter fordeles mellem fans og sponsorer

Til den kommende hjemmekamp mod Brøndby den 2. oktober vil de tilgængelige pladser blive fordelt mellem fans og sponsorer.

Randers FC-administrationen fik noget af en mavepuster, da det på statsministeriets pressemøde i fredags blev meddelt, at der kom nye forsamlingsrestriktioner, som direkte påvirkede Randers FC’s afvikling af lokalbraget mod AGF søndag eftermiddag.

Forude venter endnu en stor kamp på Cepheus Park Randers, når Brøndby kommer på besøg fredag den 2. oktober. Da restriktionerne indtil videre gælder til den 4. oktober, vil der derfor også kun være adgang for 500 mennesker på stadion.

Til denne kamp har vi dog fordelt det anderledes, så der også kan komme stemningsskabende fans og loyale sæsonkortholdere på lægterne. Det har vi for også at skabe værdi for disse grupper, og samtidig få det engagement og den opbakning ind på lægterne, som forhåbentlig kan hjælpe Randers FC-spillerne på banen.

Randers FC har valgt, at 20 af pladserne skal gå til stemningsskabende fans, så Randers FC-spillerne kan mærke noget vokal opbakning. Disse pladser fordeles i samarbejde med fanforeningen Nordtribunen.

Derudover vil der blive trukket lod om 80 pladser blandt vores trofaste sæsonkortholdere. En model vi også benyttede til kampene i forårssæsonen 2020. De udtrukne vil få direkte besked.

De resterende pladser vil gå til personer, der er involveret i afvikling af kampen herunder spillere, trænere, officials, presse, tv, medarbejdere mv. og vil blive suppleret op med klubbens sponsorer.

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images