Brandvarm georgier til Randers FC

Den 22-årige venstrekantsspiller Saba Lobjanidze er hentet til Randers FC på en 3-årig kontrakt.

Det har ikke ligefrem vrimlet med spillere, der naturligt har fundet sig bedst til rette på den venstre midtbaneposition i Randers. Derfor har klubben været på udkig efter en spiller til lige netop den position – og gerne en med fart og mål i støvlerne. Det har man nu fundet i georgiske Saba Lobjanidze, der skifter til det kronjyske på en 3-årig aftale.

Lobjanidze kommer fra Georgiens mest vindende klub Dinamo Tbilisi og har i foråret 2017 scoret 8 mål og lavet 3 assists i 12 kampe, mens han i efteråret 2016, hvor han var udlejet til Chikura i samme række, scorede 10 mål og lavede 5 assists i 11 kampe.

– Det er en virkelig spændende kantspiller, som vi forventer os meget af og glæder os til at se udfolde sig i Alka Superligaen. Han har nogle af de kreative kompetencer, som vi har manglet i det offensive spil, han har fart og så har han bevist, at han kan score mål – og også nogle frække af slagsen. Han skal selvfølgelig bruge lidt tid på at vænne sig til de nye omgivelser og en ny liga, men det er en spiller, der gerne fra start skal ind og kunne gøre en forskel, for han har altså været brandvarm det seneste år i den georgiske liga, siger Randers FC-direktør Michael Gravgaard om sommerens første tilgang.

For Saba Lobjanidze var det ikke svært at sige ja, da Randers FC meldte sig på banen.

– Jeg glæder mig til at tage springet til den danske liga, som jeg har hørt meget positivt om. Det er et virkelig godt næste skridt for mig, så jeg kan slet ikke vente med at komme i gang. Jeg har været inde i en rigtig god udvikling i de seneste år, og den udvikling ser jeg frem til at fortsætte i Randers FC, fortæller Saba, som også er det navn, der kommer til at stå på Randers FC-trøjen med nummer 23 på ryggen.

Lobjanidze starter træningen med sine nye holdkammerater den 3. juli.

Fakta:
Født 18. december 1994
To kampe og et mål for det georgiske A-landshold
Otte kampe og tre mål for det georgiske U21-landshold
Tidligere klubber: Dinamo Tbilisi og Chikura (leje)

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Randers FC