Brandærgerligt nederlag til Brøndby IF

I sidste spillerunde af Superligaen skulle Randers FC en tur til vestegnen for at møde Brøndby IF i Europa Playoff, hvor vinderen skal spille kvalifikation til Europa League. Der var derfor lagt i kakkelovnen til en yderst spændende kamp med mange fans fra begge hold, og en kamp hvor de to Randersdrenge Nicolai Poulsen og Jonas Bager, samt Mads Aaquist og Kasper Enghardt spillede deres sidste kamp for Randers FC.

Det var tydeligt at der var meget på spil i dagens kamp, men i modsætning til det klassiske udfald med en nervøs og tilbageholden start – så var dette det modsatte. Kampen startede meget lige, men med god tænding fra begge sider. Efter små 10 minutters spil var Randers FCs Saba Lobjanidze på spil med gode finter, hvor han sendte to Brøndby IF-spillere ud efter pølser, men bolden nåede akkurat ikke frem til en Randers FC-fod.
I de efterfølgende minutter testede både Randers FCs Marvin Egho og Brøndby IFs Simon Tibbling henholdsvis Brøndby IF-målet og Randers FC-målet, men bolden strøg i begge tilfælde over målet.
Både i det 34. minut og det 36. minut var Randers FC farlige. I det 34. minut var det Bjørn Kopplin og Mikkel Kallesøe som testede tyskeren inde i Brøndby IF-målet – uden held. Sådan så det dog ikke ud i det 36. minut, hvor Mikkel Kallesøe modtager bolden midt på Brøndby IFs banehalvdel, hvor han løb ned og sparkede bolden ind til en Randers FC-føring.
Brøndby IFs Dominik Kaiser var i første halvlegs overtid tæt på at udligne, men en flot redning af Patrick Carlgren sørgede for at Randers FC kunne gå til pause med en 1-0-føring.

Anden halvleg startede rigtig godt, da Mads Aaquist bragte Randers FC foran med 2-0 efter en flot kontra, men så stoppede det positive for Randers FC. Randers FC måtte nemlig se Kamil Wilczek, Dominik Kaiser og Besar Halimi score til både 1-2, 2-2 og 3-2 til Brøndby IF. Det var et Randers FC-hold som måtte se sig presset ned i hele anden halvleg, hvor Randers FC aldrig formåede at få styr på det efter 1-2-scoringen. Det hele kulminerede med et selvmål af Emil Riis kort før tid.
Dermed skal Randers FC desværre ikke spille om kvalifikation til Europa til sommer – på trods af nederlaget til Brøndby IF har det været en rigtig god sæson for Randers FC, og vi glæder os til følge drengene i næste sæson.

Dagens Startopstilling med ændringer: 
Patrik Carlgren – Jonas Bager, Kasper Enghardt (85. Benjamin Stokke), Erik Marxen – Björn Kopplin (45. Tobias Damsgaard), Mikkel Kallesøe, Nicolai Poulsen, Mads Aaquist (69. Emil Riis), Kevin Conboy – Saba Lobjanidze, Marvin Egho.

Skrevet af: Oliver Maltha
Foto: Getty