Boman på pletten i reserveliga-nederlag

En straffesparksscoring endte med at afgøre kampen mellem Silkeborg IF’s og Randers FC’s reserveligamandskaber, der endte 2-1 til hjemmeholdet.

For halvanden uge side besejrede Randers FC’s reserveligamandskab Silkeborg IF’s ditto med 2-1 på Cepheus Park Randers. Mandag eftermiddag var det Silkeborg, der vandt med samme cifre på Jysk Park.

Efter at have lagt et stort pres, hvor Randers FC-målmand Jonas Dakir flere gange måtte afværge, fik Silkeborg efter 37 minutter scoret ved Shkodran Maholli. Den svenske angriber løb sig fri mellem de to Randers FC-midterforsvarere og sendte bolden ind bag Jonas Dakir.

Randers FC-holdet fik justeret lidt i pausen og udlignet ved Mikael Boman, der blev flot assisteret af U19-holdets Tobias Klysner. Den unge midtbanespiller brød bolden midt på banen og satte lynhurtigt to modspillere, inden han spillede den ud til venstre til Mikael Boman, der tørt og fladt sparkede bolden i kassen.

Der var godt med chancer til Randers FC i anden halvleg, og resultatet kunne ligeså godt have tippet til vores fordel.

Det blev i stedet Silkeborg IF, der nappede sejren. Randers FC-målmand Jonas Dakir ville ud og bokse til et indlæg fra højre side, men missede bolden og ramte i stedet Silkeborg-angriberen Oliver Haurits lige i smasken. Det takserede dommeren til et straffespark, som Haurits selv sparkede sikkert i kassen til 2-1.

Næste reserveligakamp er på hjemmebane mandag den 8. april kl. 14, hvor Vendsyssel FF kommer på besøg.

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images