Bodylab ombord i Randers FC

De næste to år vil Bodylab levere produkter til Randers FC’s Superliga-spillere og samtidig blive en del af det fantastiske sponsornetværk i klubben.

Randers FC har fået et ekstra tilskud til bedre præstationer, da Bodylab er blevet guldsponsor i klubben.

Bodylab er markedsledende inden for udvikling og produktion af velsmagende og funktionelle sportsprodukter og kosttilskud – og Hadsund-virksomheden gik hurtigt ind i en god dialog, da Randers FC’s salg- og marketingchef Morten Hørby Andersen og Performance Manager Thomas Rostgaard Andersen henvendte sig.

– Da Morten og Thomas kontaktede os for et muligt samarbejde, blev vi hurtigt nysgerrige på et samarbejde, da de gerne ville tilbyde vores produkter til Superliga-spillerne i Randers FC. De havde hørt hørt godt om vores produkter og havde i truppen fået forespørgsler på vores produkter pga. vores gode smag og brede sortiment. Vi er rigtig glade og stolte over den stigende efterspørgsel, som vi på nuværende tidspunkt oplever, samt at vores produkter i stigende grad også bruges inden for fodbold og anden udholdenhedssportsgrene, siger Dennis Pedersen, der er CFO i Bodylab.

Det er første gang, at Bodylab indgår samarbejde med en klub fra Superligaen, og at det lige netop er Randers FC, tilskriver han klubbens profil.

– Vi ser meget frem til samarbejdet med Randers FC, for når jeg tænker på Randers FC som klub, så tænker jeg på en arbejdsomhed, ærlig og jordnær klub. Klubbens værdier stemmer godt overens med netop Bodylab’s DNA, og vi glæder os til, gennem vores produkter, at give spillerne i Randers FC de bedste forudsætninger ernæringsmæssigt for at kunne præstere på et højt niveau.

I Randers FC er man naturligvis også glade for at have fået en ny og god medspiller på ernæringsfronten.

– Vi har fra starten af dialogen kunnet mærke en stor forståelse for hinandens kerneværdier, men også hvordan vi via et tæt samarbejde kan være med til at promovere hinanden. Vi glæder os til samarbejdet, og jeg er helt sikker på, at spillerne også glæder sig til at nyde godt af adgangen til Bodylab’s produkter, siger Morten Hørby AndersenSalg- og marketingchef i Randers FC

 

Skrevet af: Kristian Fredslund