Bliv en del af ”3F Superliga Picks”-spillet

Forårssæsonen starter op på mere end en måde! Du har nu mulighed for at tilmelde dig “3F Superligaen Picks” og få muligheden for at vinde fede præmier!

“3F Superliga Picks” er en mulighed for at engagere sig endnu mere i hvad der foregår i 3F Superligaen. Dette er et spil hvor man hver spillerunde giver sit bud på hvordan rundens kampe ender, ved at vælge ”1”, ”x” eller ”2” ud fra hver kamp, og herefter rangere dem efter hvilke kampe man er mest sikre på resultatet i. Efter hver runde får man point efter hvor mange resultater man gættede rigtig i runden. Når sæsonen er forbi, gives der præmier til de bedst placerede – her er blandt andet tale om en fodboldrejse, Playstation og meget mere!

Det er et spil som henvender sig til alle, og som er hurtigt at deltage i. Man har også muligheden for at lave sin egen liga med vennerne, og finde ud af hvem der egentlig er den bedste til at forudsige Superliga kampe! 😉

Som en ekstra service for dig, får du muligheden for at vælge din favoritklub når du tilmelder dig, og dette giver dig opdateringer om hvad der sker netop i din klub, hvornår din klub spiller næste kamp og på hvilken kanal du kan se kampen!

 

Spillet starter d. 28. februar – Så skynd dig at tilmeld dig her: https://bit.ly/2SqFVFo

Skrevet af: Anne-Kathrine Stenbæk Andersen