Bittert nederlag til U17 ude mod Vejle

U17-talenterne er igang med et intensivt kampprogram, da holdet har tre kampe på en uge i U17 Drenge Ligaen. Onsdag aften var Randers Freja FC så på en svær opgave, da de ude mødte formstærke Vejle. Vejlenserne havde forinden onsdagens opgør slået både FC Midtjylland og Brøndby IF.

I en chancefattig kamp spillede kronjyderne lige op med Vejle i både 1. og 2. halvleg. Derfor lignede det længe en nulløsning i Vejle denne onsdag. Sådan skulle det dog ikke gå. I det 89. minut fik hjemmeholdet nemlig scoret efter et langskudsdrøn fra 20 meter af Wahidullah Faghir. Derfor sluttede det desværre med et 1-0 nederlag efter en godkendt indsats af U17-holdet.

– Det var et bittert nederlag, fordi det var en så jævnbyrdig kamp. Det var helt lige i både første og anden halvleg, hvor der var et par løse chancer i hver ende, selvom det generelt var meget chancefattigt. Det blev en lukket kamp, hvor defensiven var i kontrol for begge hold, siger cheftræner Michael Ravn.

U15-spilleren Filip Bundgaard Kristensen fik debut på U17-holdet, da han blev skiftet ind et kvarter før tid. Ifølge cheftræner Michael Ravn leverede den unge angriber en godkendt indsats.

Randers Freja FC U17 skal for tredje gang på en uge i ilden, når U17-drengene lørdag møder Lyngby på udebane kl. 15.15.

Kampfakta:
Vejle – Randers Freja FC 1-0 (0-0)

1-0 Wahidullah Faghir (89.)

Startopstilling med ændringer undervejs:
Magnus Kristensen, Viktor Frandsen, Phillip Riewerts, Oliver Holm Schmidt, Søren Holt Andersen (67. Andreas Pisani Laugesen), Oliver Bjerrum Jensen, Laurs Skjellerup, Frederik Brandt Jørgensen (76. Filip Bundgaard Kristensen), Mikkel Brund, Jeppe Kudsk, Karl Dreier Leth (60. Victor Msabaha)

Læs mere om kampen her.

 

Skrevet af: Martin Albrechtsen