Sæsonkortabonnement – FAQ

Herunder kan du se de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med køb af sæsonkortabonnement til Cepheus Park Randers

Hvornår gælder mit abonnement fra?
Dit abonnement gælder fra den dag, som du opretter det. Tegner du dit abonnement den 15. i en måned, så gælder dit abonnement fra den dato, og du har dermed adgang til kommende kamp – også hvis der spilles kamp på dagen for oprettelsen – såfremt abonnementet er tegnet senest 2 timer før kampstart.
Det fysiske sæsonkort kan afhentes i Infoboden ved Indgang B i det nordøstlige hjørne af Cepheus Park Randers.

Hvordan foregår betalingen?
Abonnementet er forudbetalt. Du betaler ved oprettelse prisen svarende til én måneds abonnement. Du vil fremover betale samme dato, som du har tilmeldt dig. Det betyder, at hvis du f.eks. tilmelder dig og betaler den 15. i en måned, vil du fremover bliver trukket den 15. i hver måned.
Ønskes denne dato ændret, kan du rette henvendelse til Randers FC ved at skrive til abonnement@randersfc.dk

Hvordan ændrer jeg mine betalingskortoplysninger?

Når du er logget ind på din profil via billet.randersfc.dk – Så kan du ved at klikke på den lille pil ved siden af dit navn oppe i højre hjørne, folde menuen ud. Her vælger du punktet “Mine abonnementer”. Du får her oversigt over betalingskortet som er tilknyttet samt en oversigt over dine indbetalinger.
Klik på “Forny” for at skifte dine kortoplysninger.

Hvordan kan jeg opsige mit abonnement?
Du har altid mulighed for at opsige dit abonnement, du skal dog være opmærksom på bindingsperioden samt opsigelsesperioden. Opsigelse kan kun ske ved at rette henvendelse til Randers FC på abonnement@randersfc.dk

Hvor lang bindingsperiode er der på et abonnement?
Bindingsperioden er 6 måneder fra abonnementet oprettes. Efter bindingsperioden er der en opsigelsesperiode på løbende måned + 30 dage.

Har du for eksempel en betalingsdato d. 15. oktoberog opsiger dit abonnement d. 30. oktober. Så har du allerede betalt for den løbende faktureringsmåned frem til d. 15. november, og bliver trukket for én ekstra måned frem til og med d. 15. december. Du kan selvfølgelig benytte dit  sæsonkort frem til sidste dag i faktureringsperioden.

Hvorfor betaler jeg i alle 12 måneder?
Det skyldes, at den samlede pris for et sæsonkort er fordelt ud over alle årets måneder. Der opkræves eksempelvis ikke ekstra i måneder, hvor der er 3 eller flere hjemmekampe.

Hvornår skal jeg forny mit abonnement?
Dit abonnement er fortløbende og skal ikke aktivt fornyes. Det fortsætter, indtil du opsiger abonnementet.

Hvad så når der er gratis kampe eller til reducerede pris?

Randers FC forbeholder sig retten til at afvikle kampe hvor der gives gratis adgang eller billetterne sælges til en reduceret pris. Dette får ikke indflydelse på den månedlig pris der betales for abonnementet.
Der er allerede taget forbehold for dette i den pris der betales for det månedlige abonnement og der ydes derfor ikke ekstra rabat el.lign.