Sæsonkort

Nu som abonnement!


Med dit sæsonkort har du en unik mulighed for at blive en del af fortællingen om Randers FC

Vi vil gerne hylde den historie og fortælling om Randers FC, som du har været med til at skabe.
Som en del af jeres sæsonkort vil vi sørge for at inddrage jer i unikke tiltag, give jer jeres helt egen indgang til stadion og give jer eksklusiv information vedrørende transfers, ansættelser og meget mere…

Men som noget nyt, så køber du ikke længere dit sæsonkort for en sæson af gangen, nu tegner du i stedet for et abonnement.

For 79 kroner om måneden får adgang til alle Superliga-hjemmekampe (unummereret plads), mens du for 99 kroner får en nummereret plads på Sparekassen Kronjylland-tribunen.

Køb dit personlige sæsonkort ved at klikke her

Hvad er forskellen så?
Det er egentlig ikke så meget anderles, bortset fra at du fremfor at  lægge et beløb på én gang for et produkt som kun gælder i en bestemt periode, i stedet betaler månedsvis og så er pladsen din, indtil du selv vælger at opsige abonnementet.

Det vil sige, du får et fysisk kort, du kan vælge en fast plads, du har adgang til Randers FC’s hjemmekampe, du får de nævnte fordele, kortet skal ikke fornyes og du betaler kun et mindre månedligt beløb.

Og så er der det med småt. For et nytegnet abonnement er der 6 måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + 30 dage.

Læs også de mest stillede spørgsmål ved at klikke her.

Er du i forvejen sæsonkortholder i Randers FC og ønsker at konvertere dit nuværende kort til den nye løsning, så send en mail til abonnement@randersfc.dk