Ratebetaling

Betal dit sæsonkort i 3, 6 eller 10 rater

Oprettelsen af ratebetaling – en såkaldt betalingsplan koster 10% i startgebyr – dog minimum 50 DKK og max 150 DKK. Sørg derfor for at gøre op med dig selv, om en afdragsordning kan betale sig for dig, inden du vælger betalingsmetode.

Ved oprettelse af ratebetalingen modtages en kvittering via e-mail, hvori dine kommende rater står beskrevet.
Betalingsfristen for hver rate er 10 dage, hvorefter et rykkergebyr efter gældende takst på 100 DKK., tillægges det udestående beløb. Der sendes op til 3 rykkere pr. rateopkrævning via e-mail og SMS, hvorefter sæsonkortet spærres, og det skyldige beløb sendes til inkasso.

Første rate plus ratebetalingsgebyret betales via kreditkort i forbindelse med køb af sæsonkortet, og efterfølgende rater trækkes automatisk hver måned. Det er ikke muligt, uanset årsag, at få delvist eller samlet refundering af det samlede beløb.

Vi forsøger altid at trække pengene på det kort, du har oprettet din betaling med. Ønsker du at skifte kreditkort så trykker du blot på ”Betal med et andet kreditkort” i betalingsadviseringen som du får tilsendt 2 dage før vi automatisk forsøger at hæve pengene (på det kort, du har oprettet dig med).

Betalingsadviseringen vil blive sendt både via e-mail og SMS.

Det er ikke muligt at opsige afdragsordningen. For at ophøre din afdragsordning, skal du betale alle udstående rater. Ved udeblivelse af betaling, vil dit sæsonkort blive spærret.

Eksempel på ratebetalingsordning for et sæsonkort til kr. 1249,- over 10 rater
Oprettelsesgebyret er 10% af sæsonkortets pris, dvs. kr. 124,90,- i oprettelsesgebyr i dette tilfælde.
Dette gebyr betales sammen med den første af de 10 rater. Dvs. første betaling er på i alt kr. 249,80-
De næste 9 månedlige rater er på kr. 124,90-