Billetsalget til Europa Playoff-kampen mod OB lørdag er åbent

Allerede nu på lørdag den 11. juli kl. 18:00 spiller vi igen hjemme på Cepheus Park Randers, når vi tager hul på det første af to knald eller fald opgør mod OB om chancen for at spille i Europa League næste sæson. Billetsalget til den spændende playoff-kamp er nu åbent, og du kan købe billetter online her: https://billet.randersfc.dk/

Grundet covid-19 foranstaltninger bliver det ikke muligt at købe billetter ved dørene. Man skal derfor købe sine billetter online.

Sæsonkortholdere har på samme måde som til kampen mod Esbjerg modtaget en e-mail med et billetlink, som giver mulighed for at trække det antal billetter, som man er berettiget til.
Linket skal man trykke på eller kopiere over i sin browser og aktivt gå ind at vælge blandt de nummererede pladser.

Sæsonkortholdere har indtil fredag kl. 12:00 at trække billetter til Sparekassen Kronjylland-tribunen øvre.

Vi beder vores sæsonkortholdere om at tjekke de forskellige mapper i deres mailprogram, såfremt man ikke har modtaget mailen.

Rabatkoder, vouchers og alle typer af kort gælder desværre ikke, sålænge vi har Corona-“tilstande”. Dette gælder også rabatkoder fra salget af støttefigurer.
Sæsonkortholdere vil få deres “støttekompensation” i form af øl og stadionplatte, når de igen kan benytte deres sæsonkort på stadion, hvilket forhåbentlig bliver i den nye sæson.

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images