Billetsalget til AGF-kampen er åbent

Nu er billetsalget til lokalopgøret mod AGF åbent. Kampen spilles søndag den 9. maj kl. 16:00 på Cepheus Park Randers.

Sæsonkortholdere og sponsorer har i første omgang kunne købe billetter til kampen mod AGF. I dag kl. 18:00 åbner vi op for, at tidligere online billetkøbere også kan købe billet til lokalbraget på søndag.

Info til sæsonkortholdere:
Vores loyale sæsonkortholdere har siden fredag kunne hente deres billet(er) til den kommende kamp mod AGF. Det kan de stadig. Det meste af Sparekassen Kronjylland Øvre og Nedre er således stadig reserveret til sæsonkortholdere til og med onsdag den 5. maj kl. 10:00. Har man ikke været inde og hente sine billet(er) inde da, vil disse indgå i det samlede billetsalg, som tidligere online billetkøbere også vil kunne tilgå fra kl. 12:00 samme dag.

Info til tidl. billetkøbere (som ikke er sæsonkortholdere):
Har du tidligere købt billet til en af vores kampe via vores billetsystem, så kan du nu købe billet til lokalbraget mod AGF. (Dog ikke hvis du har købt billet online til udeafsnittet.)
Du kan købe billet til alle steder på stadion på nær det meste af Sparekassen Kronjylland Øvre og Nedre, som stadig er reserveret til vores sæsonkortholdere til og med onsdag den 5. maj kl. 10:00. Samme dag kl. 12:00 vil du som tidligere online billetkøber også kunne tilgå disse pladser på stadion.

Man kan maksimum købe 6 billetter pr. transaktion.
Hvis du ikke kan få lov til at købe billet(er), er det fordi, at du ikke opfylder kravene. Dvs. at du enten ikke er sæsonkortholder eller tidligere online billetkøber.

Køb din billet til lokalopgøret mod AGF her: https://billet.randersfc.dk/

Info om billetter til pokalfinalen:
Vi forventer, at billetsalget til finalen i Sydbank Pokalen den 13. maj i Aarhus starter nu på onsdag. I første omgang vil sæsonkortholdere have forkøbsret i 48 timer. Herefter vil der blive åbnet for, at alle kan købe billet til finalen.

 

 

Skrevet af: Martin Albrechtsen